Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve ono Dodik izbacuje slike o Drašku i ljubavniku mu sa mora ??? Nisam ni znao da je peško 🤣🤣
to se vidi na prvi pogled
Pitali skoro premijerku Srbije Anu Brnabic sta misli o ostavci qurca, kaze Ana da ga nikad nije ni volela...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
dingospo
Žali bože što se magistar elektrotehnike uopšte bavio ovim kuplerajem od politike. Kao i doktori. Ne razumijem, neko završi medicinu, specijalizira, potroši pola života u učenju i ode da se bavi politikom.
Pa ako su ti pare bitnije od nauke, onda logicno biras politiku. Pa covjek je evo imao 5.100KM mjesecnu platu, a sad na fakultetu ima upola manje. Da ne govorim o kojekavim vecerama, besplatnom gorivu na racun gradjana, komisije, klince palce, pa ako si potkupljiv gdje ti je granica. 10000 KM mjesecno ko od sale. Eto nadam se da je jasno sad xD
Svaka čast kolega Automatičar
Ajnadžić na aparatima
Svaka čast!
Nisam veliki fan, ali treba mu odati pocast za ovo.
Treba vise ovakvih ljudi, pogotovo u politici!
Igor se uglrdao na dr Nedžada Ajnadžića...i bivši časnik JNA se odrekao ove priilegije.
Zašto to uopšte i postoji? Zapitah se na sekundu i onda shvatih zivim u BiH. $ebo me međed
E jesi ih zajebo sad oni nece znati sta ce sa tim parama
Pišite o skandalu u Srbiji i skandalozno navijanje od strane navijača Crvene zvezde inace DELIJA sto je turski naziv. Skandiranje i veličanje GENOCIDASA
I sta sad, trebamo ga pohvaliti jel'? Pa što ne napišete članak o hiljadama ljudi koje je privatnik na ulicu izbacio kao pse. I oni bi trebali dobiti članak jer nisu ni marke mogli povući a da nisu nešto uradili za pomenutog privatnika.
Ovi nasi Yugobalije sad fale Radojicica.Do neki dan su falili onog debilnog Šeranica.