Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj ga svojoj mami da te ona malo povuce... Mama ti je nece joj smetati...
Crkni,pukni,umri,ali REPUBLIKA SRPSKA POSTOJI I POSTOJAĆE DOK GOD JE SRBA U BiH! SVE ŠTO MOŽETE JESTE DA NAS PUVUČETE ZA SPOLOVILO!
kakva maestralna naučna i revolucionarna izjava jednog intelektualca sa kravatom hahahahahahaha...
KOLUMBO OTKRIO AMERIKU, TREBA MU ODMAH PLATU POVECATI SA 7000 na 9000 KM - ZASLUZIO JE MORAMO PRIZNATI jao jao jao gdje ja zivim tito dragi
tupavko jedan, pa i ptičica sa mozgom veličine klikera zna da je BIH trenutno čudna zemlja !!! ko tebi preko veze dade posao samo da mi je znati
pa naravno da je cudna bih je jedan od boljih primjera sta odliv pametnih, mladih i obrazovanih ljudi moze uciniti jednoj zemlji
napravis genocid, proglasis dio teritorija... prakticno aparthejdom za sve druge i drugacije... i onda cijelu zemlju zoves cudnom, jer nece da pristanu na tvoje ucjene. ah da ... i pravis se macak toso, pa je malo dejton, malo prilagodjenje... ebo bi se, al da ne ulazi....
BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM! BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM! BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM! BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM! Hajde raznesi se u znak protesta što Republika Srpska postoji!
Sve po potrebi! Narod je vama na USLUZI !!!
Mama ti je cudna
Eto ti Crna Gora onda. Ili Kosovo, i to je sad nezavisno.
Nije BiH cudna zemlja, BiH je sasvim normalna zemlja uz izuzetak njenog jednog dijela tj. genocidne tvorevine tzv:\"rs\", i vi iz genocidne tvorevine ste cudni, kad su pare upitanju onda vi se \"trudite\" da nadjete rjesenje, pa makar se ono zvalo u BiH, Zlaja vas skonto pa on polako ali sigurno \"steze omcu oko vrata\", onaj gargamel(tihic) pristajao je na svaku vasu ucjenu a Zlaja nece i on zna da vi zbog finansija morate popustiti kad tad.
Vrni se u Crnu goru avetinjo,vrni se svojijem črnogorskim korijenima,vrni !!!
Enitetsko glasnje entitetski fasizam entitetska podjela entitetska diktatura entitetski serbofasizam entitetska terora genocidne tvorevine...!!!
Pa sve dok tii i tvoja gennocidna serbska bratija drzite u kandrzama serbofasizma ideologije velikosrbizma - terore, sigurno da Bosna i Hercegovina biti \"cudna drzava\" i DRZAVA PATOLOSKIH UBBICA\" na celu sa diktatorom Nikolom Spiricem...!!!