Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreca pa nam vise nece moci srbadija krvolocna nacisticka fasisticka prat mozak svojom nacistickom propagandom gobelsove bolesne nacije srama i krvolocnih hordi ubica! Nacisti srbi ukrajinski krvolocni kamenjari su u Regiji dosad ubili najmanje dva miliona nevinih ljudi od kojih najmanje milion Bosnjana,redovno za sto godina a tri miliona protjeranih i istjeranih Bosnjana za sto godina od kojih je najmanje osam miliona danas samo u Turskoj i morali su promjenit imena da bi ostali tamo. srbadija nacisticka je sigurno jedina drzava na svjetu koja se dici svojim krvolocnim ubicama,siledzijama,ratnim zlocincima! Hvala Bogu kad sam Bosanac! Bosno i Hercegovino jedna i jedina nasa domovino! A sto se tice EVOLUCIJE i pritiska,licemjernog li demagoga koji smatraju Bosnohercegovce OVCICAMA spremnih za klanje i zrtvovanje na svak moguc nacin treba samo podsjetit da nas je ta EU-a drzala u najvecem koncent logoru na svjetu!-zajedno sa krvolocnom zvjeri srbskih ubica cetiri godine!BiH4EVER!
Za@pipo Ubi se ti da se nepatis vise. Siguran sam da si razmisljao o tome ucini to hitno.
Emire, ti nisi zdrav, Allaha mi!
@Emir Ti nisi normalan! Ja ne zelim da zivim u homogenom drustvu samo medju \"svojima\"! Ako ti je toliko stalo do Serijata, ti fino zenu, djecu, mamicu, babu pa i sve druge istomisljenike za ruku i u Saud. Arabiju! Nemoj nama ovdje prosipat\' silu. Za mene si ti dusmanin ove drzave isto kao i oni sa istoka i zapada! Nema tu razlike!
Emire, ne smijes da takve stvari govoris u moje ime! Islam i Serijat se nikada, ali nikada nece sliti u BiH. Jasno? Dogod je mene, i slicnih meni - takvo sto se nece nikada dogoditi. Prakticirati religiju u skladu sa tim da se duhovno i osobno sam izgradis, nemam nista protiv. Ali da se diktatura podstice u zemlji odakle sam. Nikada! Kunem se Bogom, ali - nikada!
a sta se uci po srpskim vrticima dje popovi odlucuju?
Sama rijec \"manjina\" vec govori da se od njih nemas cemu nadati. Nema ovdje prosperiteta bez Islama i Šerijata. Zato danas svako moze da radi sta zeli, bez odgovornosti. Jos malo pa ce vam \"demokratija\" uvesti sexualno obrazovanje u vrtice gdje ce vam djecu uciti da ne postoji mama i tata, nego da je normalno dvije mame i tome slicno. Samo pratite desavanja u demokratskoj hrvatskoj. Oni su veci evropljani od evropljana. Nema tog nemorala, bilo koje vrste, a da nisu predvodnici. Vasa je sreca pa se bolesnici boje vjernika u Bosni, inace bi ste se snebivali kakva vam se djeca vracaju iz skole i sa kakvim izapranim mozgovima.
treba doci na vlast prestavnik manjina, pa bi se sve tri \"vecinska naroda\" fino postrojila!
E moj Pipo, toliko vise zvuci izlizano to sto govoris da vise nema nikakvog smisla! Ali samo nastavi, zbog tebe i takvih kao sto si ti samo se ojacava tvrdnja da je jedino rjesenje za ove narode da se podjele na 3 strane!
Pipo se izgleda opet odvezo!!! Pa gdje je taj gazda yebem ga luda, sto ne drzi pasce svezano?! Pipo Pipo, kyrac mi ispipo.... Pa kad je sve tako zar ne uvidjas i zar ne mozes sa to malo mozga sto imas izvuci zakljucak da vi ne treba da zivite sa tim i takvim Srbima a i Hrvatima. Srbi i Hrvati su barem u tolikoj mjeri posteni i iskreni i prema sebi i prema vama pa jasno i nedvosmisleno kazu ono sto misle a to je da je suzivot sa vama nemoguc iz barem 3 miliona razloga.
fasisto ubi se, al jos danas , yebo ti pas mater u usta
EU-a ima odgovornost zasto je dozvolila da GT-a postoji i da fasisti i nacisti danas i dalje prijete,ponizavaju,podcenjuju,ucjenjuju,pljackaju i omalozavaju drzavu BiH-u i narod!EU-a je namjetnula entitet genocid tvorevine i pustila je cetiri godine divljacka i primitivna izzivljavnja srbskih hordi siledzija,ubica terore i jahaca apokalipse? Dal zna EU-a ko su srbi???nezna,nezna ona sta ceka sutra njenu djecu po cjeloj EU-i?! BiH-a je platila skupo svoju dobrotu i toleranciju dokle ce EU-a dozvoljavat da se histericna banda srbskih primitivaca i fasista i dalje igra sudbinom BiH-e i njenih gradjana? BiH4EVER!