Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svetite se na pogresnoj adresi “mudonje” hahaha
De im reci majmunče polurazvijeno....
Klixovci...hebo vam "izraelske odbrambene snage mamu"...kako okupatorske snage mogu biti odbrambene...ljigavci ljigavi
Moje skromno misljenje je a dovoljno dugo buljim u sve to da Izrael ima namjeru i već je pokazuje glede južnog Libana odnosno da okupira i naseli to područje kao Golan u Siriji i ako hoćete čitavu Palestinu. Oni to čine bez predumišljaja, vrlo okrutno i lukavo, korak po korak. To možda i neće biti za vrijeme vladavine sekte Habad ali će sigurno biti. Jedina smetnja koja stoji na putu do Eufrata je - Iran.
PITAJU HAMASOVCI IMA LI GDJE KAKAV FESTIVAL????EVO ČINI MI SE DA IMA!!!
Znaci uredno Izrael vrsi agresiju i bombarduje sve drzave oko sebe i to je sve prihvatljivo ali niko kao ne smije na Izrael kamen baciti jer eto moralnih vertikala Amera, Bitanaca, Francuza, Nijemaca i ostalih da odmah prijete kako ce pomoci Izraelu. Sve vise sam fan Rusije i Kine
Ide kraj Isranjela.
Ee ovo su rakete a ne one prskalice sto Iran ispaljuje.
Bulšits
Kraj Izrael ce brzo docekati in Sha Allah
Pa kako nisu najavili.
FREE ALIPAŠINO POLJE !!! ! AP 🤙 AP 🤙BH 🤙 BH
Zašto puštate ovakve komentare ?
sad lagano u UN da proglasi ovo terorističkim cinom!!!!!
Neće. A ti idi radi nešto.