Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa šta su nam radili i kakve su sve zločine činili i genocid u Srebrenici izvršili i dalje nas je*u svojom politikom i jedinu nam Domovinu i dalje unazađuju,pa dokle više.?
kakva je razlika izmedju srbina i psa pas zna sta je covjek dok srbin to nezna! da bog da ti tvoje kosti trazili ko i tvoje cijele familije ko da si!
Uroš Pena podnio je zahtjev Vladi RS-a za razrješenje s te dužnosti s obzirom na to da ga je Vijeća ministara BiH imenovalo za \"zamjenika direktora Direkcije za koordinaciju policijskih tijela\". ! KOJE VIJECE MINISTARA JE IMENOVALO OVOG, KO JE DAO SUGLASNOST?! HOCEMO IMENA!!!!ZNACI DA JE OVAJ POSTAVLJEN DA DOKRAJCI DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU I BOSNJAKE! ZLATKO, ZELJKO, HRISE IZJASNITE SE ZASTO GENOCIDASI I KO IM DOZVOLJAVA DA IMAJU SVE NAJVAZNIJE I STRATEGIJSKE FUNKCIJE U BOSNI I HERCEGOVINI!! SPIRIC I TIHIC CE USKORO SRUSIT I UNISTIT DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU ZA SVA VREMENA!!!
nikad kraja a neka bosnje zaboravljaju ko ih je klao i ponovo hoce da zive sa istim onima koji su nas klali, hoce da nam djeca idu u skole sa njihovom pashchadurijom, gamad jedna srbadija a i shkutorija nije nista bolja svi se oni nasladjuju dok mi otkopavamo na stotine nase brace i sestara i otkopavat cemo ih narednih 100 godina sjeme im se zatrlo..... samo osveta dolazi u obzir i 100 %-no oslobodjenje nase domovine Bosne i Hercegovine pa cemo onda zivjeti u suzivota sa nasim komsijama sa istoka i zapada
P: Kakva je razlika izmedju muslimana i psa? O: Pas zna gdje je zakopao kosti!