Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
garant autor naslova nema duplu saru pa govori u svoje ime
Dvojna drzavljanstva su vrlo opasan direktan udarac u pravni sistem drzave BiH iz razloga sto stite kriminal i kriminalce, a posebna prica je sto polako ali sigurno uticu na demografsku sliku drzave.
Naravno da se zna zasto dvojno drzavljanstvo i sta tu ima nelegitimno ili nelegalno? Kanite se vise budalastina o pravljenju bosanske nacije vidite li da to ne ide. Izgubili ste godine bez izgleda da se nesto promijeni. Svijet je gladan i paradiranje ovog pauna Silajdzica nece nam nista promijeniti na bolje. Naprotiv.
Zna se kome i u koje svrhe trebaju dvojna drzavljanstva.
ma nek si mu rekò Harise, i sad sta te vise briga...cccccc.... Ma sto ne podignete optuznicu protiv kostunice ili nekog drugog za stradanja sandjaklija u srbiji ili nesto tako, a ne samo ko kalimero..to je nepravda... Klin se klinom izbija !!!!