Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a gdje je tih 90 autobusa?! krenite centrom grada i prebrojte koliko će ih proći!
Koja su ovo djubrad u grasu, majku vam vasu znate li vi da ima djece kojima je skola potrebna i koji se ne mogu zaposliti u gras kad odrastu kao sto ste vi planirali svoju djecu tu zaposliti, ma.ku li vam vasu bezobraznu
Škole će imati veći stepen toleranijce? Ma dajte,sama moja razredna je danas svima napisala neopravdane koji nisu došli jer(citiram):"Pa mogla je ona i uzet taxi iz Boljakovog a on je mogao i pješke iz Hrasnog.Kako ja svaki dan dolazim iz Hrasnog na posao?"I vjerujem da nije ona jedini profesor koji ovako razmišlja...
bicikla nam se smiješe hahaha
Jedini razlog zbog kojeg misle da mi ucenici trebamo nastaviti pohadjati nastavu po ovim uslovima ili bolje reci ne uslovima je taj sto se oni vozaju u skupocjenim autima i ne znaju kako je to stajati na stanici i cekati je.beni autobus po sat ipo i smrznuti se kao govno .. Za njih je sve to normalno jer ne znaju kakav je to osjecaj :)
PA MINISTRE HAJ TI S'NAMA SVAKO JUTRO OD ILIDZE DO VIJECNICE DA FURAMO SPICU :SS
ako oni koji nisu dolazili u skolu ovih nekoliko dana dobiju opravdane, nek mi neko kaze ona KOJI SAM JA KU*AC SVAKI DAN DOLAZIO U SKOLU!
jaooo 90 jaooo ja nisam ni 3 vidio, Valentin Inzko za predsjednika REVIZORA!!!
poserem se ja na ministarstvo i na njihove odluke !
89 vozila,od tih 89 85 su vangradske linije...
JES JES, EVO PO GRADU GLEDAM IMA TOLIKO BUSEVA DA SAMO PO JEDAN COVJEK SJEDI U SVAKOM!!!!
Ajmo sutra svi na otoku i uzmemo tramvaje da vidim ocel pruzat otpor
bujrum. ali ti prvi. samo da ne bude ona .. naprijed braco , ja cu za vama .. nazad braco , ja cu pred vama..
bujrum. ali ti prvi. samo da ne bude ona .. naprijed braco , ja cu za vama .. nazad braco , ja cu pred vama..
Ma naravno, samo vi "vlado" tako. Ja se mogu i snaći za prijevoz, nije meni to toliki problem, ali šta je sa djecom koja žive na Dobrinji? Na Ilidži? U Hadžićima? Kako da uđu ako su i ovi "alternativni" autobusi prepuni i kasne? BITNO DA STE VI SEBI PLATU POVEĆALI I AKO SLUČAJNO BUDETE ČITALI OVO, JEBITE SE, ETO.
E moje "sarajlijce" pa kad tolko popujete i pljujete sto se ne pobunite.sto ne ustanete i sjebete lopove na vlasti.e pa nista od toga.jer je vama novopecenim sarajlijama draze sjedit u krevetu uz kafu i pkjuvat a ne uzet stvar u svoje ruke.imate Grcku imate Egipat ..do kad ce te ovako palamuditi
Krenem jutros u školu iz Dobrinje na Jezero, čekam dobrih sat i 40 minuta, autobusa nigdje.. Da ne spominjem da sam se smrzla čekajući na stanici, da sam barem dočekala da bus dođe, ali od toga ništa.. I opet ujutro moram izaći i stajati na stanici, a ko mi može garantovati da će taj autobus na kraju doći!? Radije ću nadoknaditi 4 dana u junu nego se sada ovako maltretirati, nastava je u svakom slučaju trebala biti obustavljena.
Razmišljam da li da idem sutra u školu :D HAJMO PALAC GORE KO MISLI DA NE TREBAM ICI , PALAC DOLE KO MISLI DA TREBAM ICI ..
Neka te kući paša :D
ma ja sam neki dan umro dok sam dosao i otisao u skolu 20km do pofalica i 20 nazad a sto se tice alternativnih prijevoza prije cu doci pjeske nego sa prijevozom jer mi samo treba do alipasina 45 do 50min :( ali neki dan jedna djevojka od butmira do bjelava pjeske otisla i vratila se OMFG