Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago mi je sto je nevini covjek Ilija dosao svojoj kuci i obitelji, sto se vratio medju nas, u svoju zemlju. Zaboravljate da dr Silajdzic nije htio u Srbiju zato sto mu nisu htjeli upriliciti posjetu Jurisicu. Nikoga ne favoriziram, hvala svima koji su bili uz Iliju i njegovu obitelj, hvala svima koji su ucinili bar trun napora da je Ilija danas medju nama. Zivjeli istinski borci, patrote i heroji Bosne. I svi vi, ma ko da ste, ako zelite da bude BiH, ako zelite dobro BiH, djelite se samo na dobre i lose ljude, svima ce biti bolje. Ljudi, ne zivi se od srbovanja, hrvacenja, bosnjacenja,...., zivi se razumom i sa dobrim ljudima, ma ko da su.
Komsicu veliki si ti d r k a d z i j a bio i ostao. Sto to nisi posijetio Iliju bar jednom. Sad si jak na bini.
Silajdzic se vise ne spominje vec se Zeljko raskakoto?
JEDI G......NA HE HE SALIM SE NAJEDI SE GO....NA MA MOZEMO MI I SLANINE SAMO NEKA SU NJIH DVA TU GRIJEH IZLAZI IZ USTA MAZGO
S VAMA I JURISICEM BICE BOSNE I HERCEGOVINE BICE BICE BICE BLAGOSLOVLJENI UVIJEK BILI
Smiri te se malo s.la.ninari muslimanski oladi decko malo....uzmite parce slanine i smirite se!
URADIO JEDNO VELIKO NIŠTA
.. i hebat ce vam sejdo znanje. Jedva cekam!
A ovih harisovaca jesu navalili. Svih pet aktivno ukljuceno u komentare. nabijem i harisa i sanelu. cuj ono nesto uradilo....
Ja Željka ocam kad je izaso ko da mu je familija ... Kad vidim kako se politicki poeni kupe odselio bi se ... Ganicu i Jurisicu svaka cast ..
Silajdzic, Arnaut,Dzenkins,Ganic,Jurisic.
Ovo su samo pravi pokazatelji da BiH konačno postaje državom, na radost svim Bosancima i Hercegovcima i na žalost onima koji će je uskoro napustiti. Smrt fašizmu!
kvikli....sta bi Sabineta bez tebe,lojava poturice guznocrijevaška bliskoiStočna
Svi na docek casnog covjeka Ilije Jurisica
Svi na docek casnog covjeka Ilije Jurisica