Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Intelektualac koji će bosanskohercegovačkoj političkoj sceni donijeti prijeko potrebnu svježinu. Moralna i intelektualna gromada koja je prava rijetkost na našim prostorima.
koji bilmez ocam'
Liči na Ljubića iz filma Turneja...nebeski čovek
DRAGI TITO! DA SU SRBI SVJESNI ŠTA TI DUGUJU AKO NIŠTA BAREM BI TI SADA SPOMENIK POZLATILI. AKO NIŠTA ONO SI, KOLIKO SI MOGAO, GUŠIO NJIHOV ISKONSKI PRIMITIVIZAM, PAPANLUK, NJIHOVU VJEKOVNU MENTALNU BOLEST I POTREBU ZA BRUKANJEM I DA NE NABRAJAM DALJE A DA BI NASTAVILA OVAJ PROSTOR JE PREMAL. SADA SE PONAŠAJU KAO PSI PUŠTENI SA LANCA, DALI DUŠI ODUŠKA PA UDRI ,,ROKE KOKE, ROKE KOKE, ZAPUSTILI STOMAČINE, ZARATILI SA SVIM SUSJEDIMA OKO NJIH, KOLJU LI KOLJU ..............................................SAČUVAJ BOŽE OVIH LIKOVA
JADA I ČEMERA, JADNA LI NAM JE MAJKA. PATOLOŠKI TIPOVI. SVE BOLESNIK DO BOLESNIKA, I NE UMIJU NIŠTA DRUGO NEGO ,,ROKE KOKE, ROKE KOKE,, I KLATI. OVI I SLIČNI LIKOVI MOGU BITI U POTPUNOSTI ZADOVOLJNI, POSTIGLI SU CILJ: KUNEM SE DA MI SE LEDI KRV U ŽILAMA KADA POGLEDAM ŠTA MI JE SUDBINA ODREDILA. VRVI OD PRIMITIVIZMA, FAŠIZMA, PAPANLUKA I BIJEDE. JEDINA OLAKOTNA OKOLNOST JE ŠTO SMO RAZDVOJENI BAREM ENTITETIMA.
pa sunce ti poljubim vinko,imas li ti djece,sutra ce im dusu izvadit u skoli...........hahahahahaha ....................
vidjela zaba da se konji potkivaju pa i ona digla nogu ! svi u skupstine !
da se nadovezem, najjaci dio ( u sto upucujem cijenjeni auditorijum da obrati paznju ) je drugi dio spota - nek poslusaju pjesmu i obrate paznju na natpis i zoom " mileva peric - majka vinka perica " ja sam oplako ! :))) eeeeeeeeeee mileva sta ti rodi !
Još jedan debil na našoj sceni. Dobrodošao majmune! :D
Kakvi političari takv narod.
klasična vlašina
Kad moze Mesar Lijanovic,sto ne moze i Vinko.
GLASAM ZA VINKA DJETETAM!!!
ima i moj glas :)