Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da će nas klix uskoro obavjestiti da će i Vijeće sigurnosti UN-a održati sjednicu zbog klixa hahahah
vlahi Ma neeeee i sam znaš da se to neće desiti . Poskok će uskoro svakako postati nepotreban , jer konačno dolazi Hrvatski TV kanal sa nacionalnom frekvencijom. Osoblje Poskok portala prelati kasnije na Herceg Bosna TV . I ti ćeš moći pratiti tu TV
Uz tebe smo klix.ba......Pa i cijeli sviet i cijelo slobodnono vinarstvo..
BOSNA I HERCEGOVINA JE NEISCRPNO VRELO SRRAMOTE, BRUKE, BIJEDE, I SVEGA ŠTO NEVALJA ZA ZABAVLJANJE BJELOSVJETSKIH MASA. KADA BI SVI U BOSNI I HERCEGOVINI BILI SVJESNI SA KOLIKO PODSMIJEHA I GAĐENJA LJUDI PLANETE GLEDAJU NA NAS, POKUNJILI BI SE I GODINAMA NEBI PROGOVORILI OD SRAMOTE.
Očekujemo izjavu američke ambasade u Sarajevu, jer se plašimo da li će se ovo desiti Facebook-u, Twiter-u i drugim društvenim mrežama.
Po mojem misljenju u ovoj situaciji VI SARAJLIJE ste zakazali,zasto se niste okupili ispred klixa,niste morali izazvati incindente ali bar ste mogli malo dici galamu!!!
BMK za klix
Ugledni američki dnevni list The New York Times ... ŠTA JE OVO BOG TE JEBO...KO JE REKAO DA JE UGLEDNI....PA JE LI MOGUĆE DA SU KLIX RADNICI(ČITAJ PLAĆENICI) DO OVOG NIVOA MASONA DOGURALI....HA HA HA HA AH AHA HAH
Super vijest. Ma neka i ostalih 7 milijardi i nešto miliona čuje i pročita kakvi lopovi kroje kapu u RS-u. Sad zna i ko nije znao da je SNSD kriminalna organizacija.
Ovo je klixu i trebalo. Sad ce da bude najcitaniji portalbu bih
Pa zar je moguce???? Verizon New Pise: http://entertainment.verizon.com/news/read/category/Europe%20News/article/the_associated_press-on_court_order_police_raid_bosnian_news_portal-ap KSWO News Pise: http://www.kswo.com/story/27721304/on-court-order-police-raid-bosnian-news-portal NEWSCHANEL6NOW PISE: http://www.newschannel6now.com/story/27721304/on-court-order-police-raid-bosnian-news-portal Tucson News Now pise: http://www.tucsonnewsnow.com/story/27721305/on-court-order-police-raid-bosnian-news-portal Fox News: http://www.foxnews.com/world/2014/12/29/police-raid-offices-bosnian-news-portal-regarding-leaked-phone-conversation-by/ Nece ovo na Dobro izaci........
Awww jadne bebice, jeste li se prepali policije i pretresa, jesu li novinarcicima pune pelene? Sta mislite klixovci jeli veci vas strah ili njegov, http://mindprod.com/image/restricted/iraqichildwithtubes.jpg.....?
zakon stiti novinara da ne mora odati kako je dobavljena vijest cak ni na sudu, a ovi lopovi mupovci iz rs i federacije pokusavaju jos nesto, a oni znaju sta. nisu ovo cista posla, sigurno su se bake i ostali "uznervozili"...
Ne razumijem, da li je zlocin kupovati glasove i biti na vlasti na taj nacin, ili imati snimljeno sve to? Malo je nejasno, da li su oduzeli ove dokaze kako bi mogli teretiti politicara, ili se radi o imunitetu koji ne smije biti narusen od novinarstva!? Da li RS policija ima pravo upadati u novinarske redakcije u FBiH, dok niko iz Federacije ne smije prismrditi u RS!? Molim objasnjenje, hvala!
dobro je, vec sam pomislio da se u svijetu danas nista nije desavalo kad evo vijesti iz svijeta
Eto kako se politicarska bagra moze udruziti kad su njihovi lopovski interesi u pitanju.Nikad se laktaski krmak ne bi usudio poslati genocidasku policiju ovamo da mu smradine koje sada drze vlast to nisu i omogucile.Kako su sada zeljko i beg bakir u ljubavnom zanosu sa karadzicevom kcerkom,covicem zagovaracem treceg eniteta tako se i ide uz dlaku snsd-u.
Mi možemo samo nagađati šta se krije iza svega ovoga. Napravljen je ustupak Dodiku to je jasno, ali pitanje s kojim ciljem. Možda je tu i neka korist za državu, eventualna zajednička policijska struktura. Ne vjerujem da bi tek tako naši pustili ove da pretresaju u Sarajevu.
fasizam na djelu,dokle je spremna ici banda na vlasti vidimo sada,a banda ce vidjeti u Februaru,aferim..
Nemaš ti pojma šta je iza ove priče, niko od nas ne zna.
koji strah u rs-u,pokoji medij piše,više,onako,stidljivo...
da nije interneta,luna,osjećao bih se kao u ratu,potpuna medijska blokada,samo vijesti sa rtrs-a,kole kažu,vjeruj meni a ne svojim očima.
uspjeli ste u zivotu :D
dunjiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, znas kako lijepo iznenadjenje, evo grijem se uz kljix novosti
ne dirajte mi hercegovca, bicete ubiveni
PRIKAŽI ODGOVORE (4)