Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DIVOVI !!!! :)))
"Igrači FK Sarajevo koji se nalaze na pripremama u SARAJEVU iskazali su svoju podršku protestima za JMBG." ..... "Sada su to učinili i fudbaleri Sarajeva, koji se trenutno nalaze na pripremama u SLOVENIJI..." USAGLASITE SE JESU LI U Sarajevu ili u Sloveniji na pripremama...koliko znamo ljudi su u Sloveniji I svaka čast za igrače (Y)
ti si pravi specijalac, ganjas ljudima dlaku u jajetu...
Cuj dali podrsku.. HALOOO !!!??? kakva je to podrska gdje stavis 4 slova odnosno napises 4 slova na papir i slikas se sa tim.. podrska ce biti onog trenutka kada izađu svi koji na ovaj način podržavaju JMBG proteste na ulice kao što to rade građani ovog grada i ove države.
Da ne bi maloumnice dosli s priprema iz slovenije, gdje su tvoji kromanjonci koje vodi slagirani Osim?? Normalno da vasi nece dat podrsku kad je sve i jedan dosljo i siptar.
ne govorim samo o nogometašima Sarajeva već u globalu o svim onima koji na ovaj način podržavaju JMBG proteste. ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
OVO JE VELIČINA !
Kažite virš.... ovaj ... čizzz :) ma svaka vam čast na gestu, al ni to vam neće pomoći da osvojite bilo šta!
VIRŠLI !!! VIRŠLI !!! VIRŠLE NA PRODAJU, POVOLJNO VIRŠLE TANKE, VELIKE DEBELE SVIH VELIČINA NE VRŠIM ZAMJENE
Ja qrtza i podrške, šta je ovom ludom narodu pa uozbiljite se pička vam materina, djeca umiru, nije život samo sjedi i zalomi da te ekskluziva uslika...
Hajmo se sad' svi slikat sa ovim nakim slovima i eto dali smo podršku !
ja cu na guzici napisati JMBG i uslikati...JM na lijevi guz,BG na desni...
@>kurije-.-okice< Nema potrebe za tim, samo popij terapiju i sve će biti uredu.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
vidi ih kako se cakle svi...vidi se da ih husref tovi čvarcima pa su ovako masni...