Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ko tebi je** ma***
haj ba sosonu ne budi naporan, ovo i jeste jedan od tvojih sandzaklija
Sta reci koju posluku porati,Radoncic to je jedna varalica,pljuje po Alji a zaboravlja ko mu je dao prvi milion,odjednom niko mu neodgovara Sandjacka posla,zavarava ove nase ljude da je neka postenjacina,a treba mu para da bi vratio ogrome dugove,pljuje po Selimovicima jer su mu oni konkurencija, i ne samo po njima nego po svim ljudima koji mu prestavljaju konkurenciju
Porcitao sam njeogovu izjavu na avzovom net port. i naravno tu se n emogu ostavljati komentari. Gadafi je mala beba za ovog radoncica. Kad je SDP poslao onu grupu vehabija u Guantanamo, pljuvao je po njima, a sad kaze da treba da odgovaraju oni koji su ih doveli, naravno misli na SDA. I na njih se okomijo i samo pljuje po njima. Koji j eto kameleon.
Lajte kerovi lajte to vam je u krvi. Covjek se realizovao u privatnom biznisu, zaposljav aljude, placa poreze, od kada je usao u politiku ko je pratio zna da greske nije napravio a to je ono sto vas boli jer uspjeh ne mozete oprostiti. Neki ce reci nesto oko para i da je krao pa da on ima oraha Sulejman i SDA bi ga davno makli sa scene. Ovako vam nije valjao ni Ganic ni Sefer pa smo vidjeli gdje vas odvede Aljo sa svojim debelim generalima. Neki kazu i da je Zikin, pa ne znamo cije Zika auto voza i ciju je izbornu kampanju gurao ali sve je to nebitno bitno je da kerovi laju pa zato lajte kerovi lajte :-)
evo i moja baba osudjuje ovaj teroristicki cin i sta cemo sad?
sto su se nasi vladari uspanicili misleci da bi im se stolice mogle poljuljati...
uze mi rijeci sa tastature
jel osudio napad ispred svih sosona ili? ovaj je definitivno za zatvora lik
ma libo me racku sta je radoncic osudio
jel ovo onaj zijadov covjek ?
Smrdiš Rdojčiću na kilometar! I u ovakvim okolnostima nalazim za prioritetno da se obračunaš sa SDA.
Zemo, nisi bas moro da se vidi sa mog tornja.