Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podjsetimo, da je nagradu Počasni građanin Sarajeva trebao dobiti i gradonačelnik Zagreba milan Bandić, ali je odlukom Gradskog vijeća ta odluka poništena . No, Bandiću su ipak uručili poziv za Svečanu sjednicu kojoj će Bandić, kako je potvrđeno, prisustvovati. Pa ko je ovdje lud???
hahahahaha koja prdacina od grada i njenog rukovodstva
Neprincipijelno!
Ovdje ima izjava za jedan dobar medicinski tim strucnjaka. Kaze ovaj pcelar iz Kiseljaka da je pozvao covjekakojemu su neki dan uzeli nagradu??? Ludonja. A tek Gojer, takvu hablesinu majka jednom radja. Cuj kratak i ubojit program. A njegove predstave najdosadnije u istoriji teatra. I na kraju slagvort; uzeli Bandicu nagradu a dali je Tilmanu Zulchu, peracu novca, protiv kojeg se u Njemackoj i Svajcarskoj vode procesi zbog pranja novca i zloupotrebe polozaja. Kakva druzina, kakvi magarci. Jos kazu - na vjetrometini i raskrsnic. :))))))))))))))))))))))))))
aaahihihihihihihihiiii...cuj to, bosnjaci proslavljaju dan pobjede nad fasizmom i jos zovu hrvata u goste kojeg su popljuvali prije par dana i nazvali uatasom........aaaahihihihihihihhiihihhihi.....monti pajton je od sad mrtav,kakva je ovo komedija......
Odsmrdi u skokovima!
odskakat cu samo mi reci jeste vi ona nacija koja u isto vrijeme proslavlja pobjedu nad fasizmom i ferdinandovu aneksiju bosne??? :))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
dva lika, Lažović i Komšić, jadna li nam majka kad oni upravljaju ...
trebao bi ovima iz Grada neko reći da je vrijeme zajebancije tj. 1. april, proslo
ovom gradonačelniku pala kugla na glavu pa posto mnogo glup čovjek a Njutnu jabuka pade na glavu što je nekoliko puta manja od kugle i postade najveći um na svijetu
djeca partizana prave cirkus od grada Sarajeva
Nadam se da će im Bandić poslat 1 kamion govana kao odgovor na sve
Smiju nam se ljudi. Sramotite ovaj grad!
Ne snima se u sarajvu džaba "lud zbunjen nenormalan" Sarajevo je zrelo da ga ograde žicom i stave natpis PTSTP zaobići po mogućnosti. Ovo su ti ovde Bandiću obični papci avlijaneri sad se ulizuju ide ljeto valja na more a očito da su mnogi besplatno obilazili jadran koristeći kredite poznanstva sa bandićem.
nadam se da se ivo "malko opametio", i da neće voditi bandića na kuglanje, u saraj.city centar...(ipak, ako se "predomisli", nek si obuće kakve gumene natikače,protiv potklizavanja)...
ahahah, bandiću nemoj im otići iz principa,možda opet pokušaš biti hrvat u saraystanu,samo ovaj put uživo i na licu mjesta,pa bi ovaj put mogao biti linčovan od strane multietniĆara po šerijatskim zakonima.
Đe si govnaru britanski
cuclaj ga gnjido poturčena ahihihihi.. Tiocfaidh ár lá 26+6=1
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
''"Partizani nisu imali podršku u svijetu ni Evropi'' Zaista čudnovata izjava s obzirom na to da su Englezi nakon sastanka sa Titom i Dražom na Neretvi lopatom podržavali crvenog fašistu, kao i nakon rata dakako. Sarajevo su oslobodili saveznici svojim bombardovanjem usljed kojega su se Ustaše povukle te 16. Muslimanska i Dalmatinci, a u Sarajevo su 6. aprila '45 ušli mahom četnici Save Kovačevića koji su potom u Sarajevu izvršili pokolj ravan onom u Srebrenici.
''Proslava pobjede nad fašizmom'' Dovoljno je da čovjek pogleda ove Crvene i da shvati da je Darwin bio u krivu.