Komentari (359)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Hasane sta ocekivat od smrdalja. Lazno optuzuju, iskrivljuju historiju, grade crkve na grobnicama i to ilegalno, nasilno otimaju itd...Da ne nabrajam...
Ovaj policajac liči na snajperistu sa Jevrejskog groblja! Ko zna koliko je Sarajlija poginulo od njegovog snajpera.
I da naglasim da bi samo ratovali. Ali definicija rata u njihovim glavama je masakriranje civilnog "bespomocnog" stanovnistva, jer oni ne znaju drugacije. Jos se pojedina gamad ponosi time. Sta reci o tom umu? O toj ideologiji...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
pa nista onda, neka i mene hapse za silovanje!Nisam nikoga silovao, ali imam potrebnu alatku u gacam.
"Covjek gradi kucu"-i ide preko Zlatista,u gepeku alat! Svi ti vjeruju ljudino! Fuj lazove-ako si tako hrabar kazi istinu! Gnjido!
https://www.youtube.com/watch?v=8DKZFnZ3TGQ
Govor mržnje nije sloboda govora. Prijavite govor mržnje http://zalbe.vzs.ba/
Trebao si odmah cenera pokazat i ne bi imao problema!
Ha ha ha iso na Sedrenik preko Trebevica.
Kakv krst i ***??Ako je ono krst ja sam Napaleon.Na banderu električne rasvjete prihevtali komad balvana i to im je krst????Popišam im se u taj krst,Kad smo kod krstova nek mi neka kaže koja je crkva srušena u Sarajevu ili je krst oštečen????Ovo se odnosi i na ustaše Njih boli saznanje da ništa nije oštečeno i srušeno u ratu a volili bi da jeste više neg čitav svijet.Al ovdje žive ljudi a ne šumska biča ko što su oni.
Sto vise sami ne ruse bespravno postavljenu improvizaciju krsta i ne hapse one koji su ga je bespravno postavili. Ovako maltretiraju i gradjane i policiju.
Bosanci ne rušite taj krst, nek cijeli svijet vidi kakvi su debili i cicije Srbi. Haha ukrstili dvije betonske bandere i to ruglo zovu nečim svetim. Treba ih sve povješat na njega.
Govor mržnje nije sloboda govora i podliježe krivičnoj odgovornosti po krivičnim zakonima u BiH. http://zalbe.vzs.ba
za glupana koji kaze da se neide za sedrenik preko trebevica nek bolje procita u pola deset niko neradi i nisam reko da sam tad gore kreno samo da gradim kucu gore i da imam to zbog toga seljacino a ti ces me ucit kuda se ide odaklesi diote dosao u sarajevo .
Treba opet zaratit i jeba.t im majku za sva vremena nikada mira necemo imati od usranih četnika .....
Ovaj komentar obiluje huškačkim govorom. Govor mržnje nije sloboda govora i podliježe krivičnoj odgovornosti po krivičnim zakonima u BiH. Prijavite govor mržnje http://zalbe.vzs.ba
Hajde bona napus.i se kurtza ravoku , branis četnike a ne ove nevine ljude treba tebe prijaviti trebamo sutiti dok nas progone kao zidove u II sv. ratu kravo ona maloumna ! Prijavi mamu sto te tako glupu rodi .........
HAHAHA GRADI KUCU NA SEDRENIKU A SA DOBRINJE IDE NA SEDERENIK PREKO TREBEVICA.
Tako i treba .Da se zna ko kosi a ko vodu nosi.Poturice su niža rasa vazda bili.
po komentaru ti se vidi ko je niza rasa mazlume
Da, pri tome misliš na srpske poturice koji su morali da šalju đevojke na "probu" turcima prije nego ih ožene? :-) Što se tiče dobrih Bošnjana, oni su imali svoju zemlju i svoje lične poturice da rade za njih, smrde i vlahe koje su turci dopremali po Posavini da krče šumu i obrađuju zemlju za bošnjačke age i paše.
Koliko god ja smatrao da je taj krst bespotreban (a svakako jeste na tom mjestu bespotreban)...laze ovaj samo tako. U ta doba ici preko Zlatista da izbjegne guzvu? Mozda da odnese tetki lijek? Smijurija od price....no nece biti prvi put klix-u da nasjedne na nebulozu.
Eeee MOJI MARIONETNI PAPANI I vi sto taj krst toliko uzvisavate a i vi kojima smeta Pa zar niste u stanju da skuzite navlakusu predizborne kampanje Zar nije logicno da je sve u korist ovim lopovskim nacionalnim strankama da bi se moglo rec "ETO NAS OPET OVI MUSLIMANI ,ILI OVI CETNICI ,USTASE itd hoce napast Da bi vi ovce opet zakljucili JA BIRAM SVOG PA MAKAR I LOPOV BIO
ponovo vas opkolili i punktove postavili e da bog sacuva