Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliku doticni ima platu ? Koju strucnu spremu ima ? Najgore je neskolovanim i zatucanim ljudima dati mogucnost da nesto oni odlucuju..
Husicu govnaru jedan zbog tvojih zahtjeva ce poskupiti struja ljudima koji su na birou i svima ostalima fuj fakinu
ovaj je vladina marioneta...sa zadatkom da struja poskupi...i time ce najvise ispastati oni sa biroa penzioneri i invalidi...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Husicu prevarantu zajedno s vladom si ovo hinjski odigrao da narodu povecate cijenu struje
a brzo ce izbori... SDA SBB DF poskupili struju ....
Pretjerali ste dosta. . Malo ručnu povuci. .
Zasto jedan od vasih zahtjeva nije bio NE poskupljenju elektricne energije, da bi se rudarima uvezao staz?
Dosta nam je šupljeeee
Dobro su ovo upakovali Allaha mi... ja se sazalio na rudare reko ljudima 570 kerima plata hahaha a ono 1800 , ali ni to nije frka nek im je 20 000 plata ne interesuje me ali sto mene sada mora kaciti da ja moram placati duplu struju????????
Ako smijenite Andeliju,. Elektroprivreda pravi mrak!
Ovo onaj NK stručnjak sa platom 2800 KM zato ćemo mi građani plaćati skuplju struju 40% da se Sinanu ne smanji plata !!!! H3bem ti život ja cirkusa od države!!!!!!
Koji si ti pakas vidi ti se na licu, ma libo te racku 2700 KM svaki mjesec
Husić Fadilov igrač iz sjene...
Kolko ste uhljebili rodbine u rudnik jel si dikalci ? Poskupi li struja da bi vama bilo dobro vidjet ce te onda sta su protesti. Smeca jedna. Doslo da protestvuje ponapijalo se i kad su otisli smece ostavili na cesti. Uhljebi jedni
Ovo je ubaceni element preko kojeg ide poskupljenje struje Doj je ovakvih fakina narodu nikad nece bolje biti
Znači ti si taj što su te kupili i naredili da nafuras rudare
svi su oni u talu. digli su halabuku a ostavice andeliju i dzinica u foteljama. neko ce nekome zaposlit sina ili cerku, a ako pregovori uspije more bit i svalerku. ali zato svi na izbore 2022. da ovu sda-df-sbb mafiju pometemo jednom za sva vremena!!!!
Andelija mora otici..doveo je drzavu u kolaps
a niko ne poziva tuzilastvo da ispita milionski kriminal dosada ? nego samo daj pare
Zaćeraše rudari građanima BiH da valja , od samog početka svega ovoga sam znao šta će na kraju biti.Nije problem damo poskupljenje struje , već što će proizvođači prehrane i svega ostalog sada na osnovu toga dići cijene artiklima . Struja diktira tržište kao i nafta. Dakle poenta je da neće samo struja poskupiti , spremite se narode , dolazi vrijeme kao u nadrealistima da solimo travu i jedemo.