Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a Viktor Bunaj, kasarna Maršala Tita, i desetine logora po najtolerantnijem i najmultietničkijem gradu na svijetu(koji se sav ofarbam prekrasnim zelenim bojama-simbolom multikulutarlizma), se neće snimati.. a da, to se nije desilo, to je srboćetnićka propaganda, ljudi se sami ubijali, kao i što su otišli(160.000 Srba ).. Čudi me da niste našli koji logor i u Banja Luci? Šta bi sa sarajevskim romeom i julijom, prodašte priču svijetu da su ih Srbi ubili, kada onda hladan tuš, ipak su bili naši.. sa takvim stavom i tendenciopznim iskrivlajvanjem istorije, i navođenjem na svoju vodu, nikada većina građana BiH(ipak smo mi hrišćani i dalje većina u BiH) neće BiH smatrati za svoju državu, a pitajte se i sami zašto i ko stalno izaziva nacionalne tenzije..vama po volji, nemate hljeba da jedete, a 20 godina nakon kraja rata pričate sam o ratu.. tačno su vam isprani mozgovi.. p.s. i naravno obećane zlatne kašike:))
Nemam ništa protiv da se snimaju dokumentarci ove vrste, nego vidim prikazat će se samo srpski i hrvatski Logori smrti. Jel to logori pod komandom Armije BiH spadaju u kategoriju "hotelski smještaj" ???
orangutane paljanski, da oproste orangutani
Stvarno, gdje ces ljude porediti sa orangutanima???? Sta ti znaci "paljanski"???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo Avdo, Allah te nagradio. Umjesto da drzava pise knjige i snima filmove o genocidu koji smo prosli imamo tebe.
Drzava? Otkad se drzava bavi kinematografijom, a da nije neki totalitarni rezim???
@eben Svaka drzava se bavi kinematografijom, to sto ti neznas to je tvoj defekt. Sve drzave u svijetu ili barem ogromna vecina njih na ovaj ili onaj nacin podrzavaju kinematografiju koja je generalno u skladu sa njihovom agendom. Npr. Amerika daje finansijski poticaj, a americka vojska omogucava sredstva, vozila, opremu, pa cak i ljudstvo za snimanje svakog filma koji americku vojsku prikazuje u pozitivnom svijetlu. Njemacka podupire sve filmove koji bacaju negativno svijetlo na nacisticku proslost, cak i strane filmove. Rusija ima fond koji dodjeljuje sredstva svim filmovima, pa cak i igricama koje prikazuju "stvarnu" historiju recimo drugog svijetskog rata i sl. Ovo je samo par primjera, a slicna je situacija sa skoro svim drzavama na planeti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
samo vi pusite vas balon,kad pukne jedan dan sve vas okupa vasa zaslijeoljenost i mrznja
.............Plan snimanja vam je nepotpun........nešto fali....................
A muzej Jablanica, stadion Iskra, Konjicu, Sarajevu, Varešu, Travniku, Zenici,..?