Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do kad ce se islamska zajednica mjesat u javno-politicki zivot BiH Sto je sa sekularnoscu drzave ili to vrijedi samo kad su u pitanju druge konfesije BiH nije islamsko-serijatska drzava, pa da svako malo netko iz islamske zajednice svojim istupima terorizira kompletnu javnost
nezavisni kandidat je jos uvijek član SDA? pa nismo valjda toliko glupi da nam guraju neuspješnog aktuelnog nacelnika ponovo kao kandidata. hoce li se sa ovim kandidovati i funkcioner dodikovog SNSD Radomir Pavlovic, aktuelni predsjednik skupstine opstine i nakon Camila Durakovica drugi covjek Srebrenice.
bemje drzavu u kojoj se pitaju vjerske zajednice
Za neobavjestene; http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/uhapsen-camil-durakovic-zamjenik-nacelnika-srebrenice/100316024
Ovi vjerski sluzbenici bas ne rade nista, pa im politika jedina zabava.
Da smo imali patriote i ljude na vlasti ko i gradjane da to zahtjevaju ko i prezivjele zrtve genocida Bosnjaka u Srebrenici nikada se NEBI dozvolilo da PREDSJEDNIK OPSTINE SREBRENICA BUDE JEDAN SRBIN ! Bahati ste i sr*anje SVI politicari cjelokupno ko i sami gradjani i zrtve srpskog terorizma i barbarije !!
Probosanske stranke SDP, SBB i SBiH ne smiju nasjesti na podvalu o toboznjem nezavisnom kandidatu. Camil je stranacki covjek i ne moze biti zajednicki kandidat za nacelnika Srebrenice. On je dugo vremena de facto nacelnik Srebrenice. Šta je uradio da do ovako teske situacije ne dođe?
zasto se sda ponovo, po ko zna koji put, zarad sitnih politikanskih interesa poigrava sa srebrenicom i narodom srebrenice. sulejman tihic bi morao znati da je srebrenica iznad njega, njegovog podvaljenog, tzv. nezavisnog kandidata i covjeka koji je trenutno na vlasti i koji je u velikoj mjeri odgovoran za trenutno katastrofalno stanje i same stranke koju predstavlja.
A sta kaze ajatolah Ceeeric... ili se on protivi mjesanju vjere i politike hehehhehe
najbolje nekog crnogorca da kandidujete