Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"_Na štandovima bazara ponuđena je odjeća koju posjetioci mogu kupiti po cijenama od jedne do deset KM, a otvorena je i mogućnost donacije u novcu." Fina gesta, jako fina. Posebno sam izdvojila citiranu rečenicu, koja nam govori da ustvari SIROTINJA, POMAŽE SIROTINJU! Pa i ko će drugi? Veću pozornost bi mi privukla skuplja roba, sa bogatijim kupcima. Tad bi se prikupila fina svota za ugrožene. Ovako, nekako mi tužno sve ovo izgleda i suviše jeftino za onoliku štetu. Zar se privrednici nisu mogli udružiti i organizovati humanitarnu akciju, recimo humanitarnu večeru na kojoj bi se sakupljao novac za ugrožene? Pouka: Gladan gladnom vjeruje da je gladan. Ali, sit gladnom ne vjeruje!
Gledaj pokrivenih sestara masallah.. Bas sam ponosan. Allah nam ih podario jos 100 puta vise i time nam ucinio drustvo boljim i naprednijim. Amin
Bas tako... Da jos ima ljudi koji imaju sluha medju nama...
Steta sto uvijek ovaj napaceni narod zadesi neki problem i sve sto su gradili cijeli zivot raspadne im se u samo jednu minutu. Rat, politika, vremenske neprilike to je napaćeni Bošnjo! :)