Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj te taj broj sa kojeg se moze zvati sa telefona iz za telecom korisnike sto prije
Meda, probaj da provjeris na www.dobro.ba! Veliki pozdrav A evo i trazene informacije! Pomoć za liječenje Elme Boškailo može se uplatiti na račun: Hypo Alpe-Adria banka Broj računa je: 1437205293 Broj deviznog računa: 1237619526 Korisnik racuna: Elma Boškailo Za uplate iz inostranstva SWIFT code bank: HAABBA22 IBAN code of account: BA393060123761952613
Molim vas, dali je moguce dobiti potpunije podatke za slanje pomoci na devizni racun?? Naime, za online transakciju, potrebno je ime i prezime, adresa (primaoca) kao i adresa filijale (HAB). Bez ovih podataka nije moguce izvrsiti transakciju! Hvala unaprijed!