Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tko je ubio pokojnoga generala Blaža Kraljevića? \"ZNA SE\" Tko je ubio pokojnoga Lozu Leotara? \"ZNA SE\" Tko je ubio pokojnoga Antu Malića? \"ZNA SE\" Neka počivaju u viječitome miru i pokoj im duša!!!
Jeli ovako HDZ rjesava probleme
Pokojni Ante, zvani Pancho, bio je Hrvat, ratnik u domovinskom ratu. Ovo ubojstvo nema veze s njegovom političkom orjentacijom. Tako da ne trebate prozivati HDZ koji je ubio Blaža Kraljevića, ili SDA koji je ubio Leutara i generala Šantića ili pak Lijanoviće koji su pokušali nedavno u Zenici ubiti Tadića. Pancho nek ti je laka hrvatska zemlja.
Na hercegovački fašisoidno šovinističkim portalima svakodnevno se mogu pročitati komentari u kojima se poziva na ubojstva neistomišljenika.Ponadati je se da će SIPA i Policija svoh nivoa poraditi na hapšenjima tih huškača. Iskrena sućut porodici nastradalog.
@refko ko je rekao da nevalja ? nauci citat prvo umjesto drzit lekcije
e moji bosnjaci, stvarno ste jadni. sad vam nevalja ni blaz kraljevic. da nije bilo njega danas bi BiH bila podjeljena na dva dijela, Hrvatski i Srpski, a muslimani bi bili tek jedna izumrla nacija.
Dobro je da ga nije bošnjo ubio. Odma bi se otcjepljivali i gudili o ugrozenosti
Zna se da je Jozo Leutar u.b.i.j.e.n po nalogu bošnjačko-muslimanskog vrha, to nije nikakva tajna, sve o tome ispričao je izravni svjedok Arman Jašarević. Uostalom, vidjelo se neki dan u Zenici ko se bavi t-er-or-izmom, vijelo se i nedavno u Bugojnu, i sa Topalovićem u Kostajnici, i u FIS-u Vitez i na još desetine mjesta i slučajeva. BiH je puna potencijalnih t., posebno na 24 posto teritorija. A Blaž je dobio što je tražio.
Ako je bio sa Zubakom i ostalom bagrom, nije mi ga ni sekunde žao.
Jesmo li to svjedoci početka građanskog rata između Crvenih i Bijelih Hrvata?