Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahha cuj ti \"hrvatskih veterana\" kako prozivaju Moona i Inzka i ko fol oni koji su rusili Bosnu i Stari most,ucestvovali u agresiji na BiH -sada kao \"spasavaju\" BiH od Moona i Inzka i lagumdzije? !? Hhahahahahha pa ovo je stvarno smijesno!Hahhahahahhahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaahhahahahaa A ova mi je najjaca: \"Žao nam je što Vas kao pripadnika jednog hrišćanskog naroda moramo staviti na stub srama i prozvati za kontinuirano ponižavanje hrvatskog naroda u BiH, a nakon svega što činite ne znamo da li zaslužujete da vas zovemo \'visokim predstavnikom\" Obratiti paznju na srednjovjekovnu prozivku kao u doba inkvizicije i krizarskih ratova!Hahhahahhaha \"pripadnik jednog hrišćanskog naroda\"-i onda se neko cudi sto su se desili Ahmici? Pa vi skutori zivite u srednjem vijeku bas kao i chetnicka vam bratija!
A sta cekujete... da vas podrzi i da vam polako vremenom da \"treci\"... mozete dobiti treci, ali ratom... etnickim ciscenjem ste silom ocistili veliki dio Hercegovine i to jos uvijek tako drzite uprkos svim zakonima i ustavu... toliko o vasem iskrenom patriotizmu prema BiH... a disoluciju mozete zaboraviti i sada i za 1000 godina !!!
oko moje, mogli bi ti se veterani malo mame n.a.j.e.b.a.t.i
Usporedjivanje normalnih drzava sa BIH MOZE SAMO OSOBA KOJA NIJE U GLAVI NORMALNA.U BIHzive 3 naroda, 3 religije koje su do neki dan ratovali medjusobno. Od dolaska turadi BIH ne lici na drzavu,a na normalnu(unitarnu) kakvu bih neki zeljeli nit pojma o pojmu.
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
Pokrij se i po usima i ocima. I lalalalalala.
Usutkivaj, samo tako. Nek svak vidi vasu \"demokratiju\".
\"Demokrate\"
Nemojte se stiditi.
Pokazite svoje pravo lice, samo tako.
Ovako ste vi i po Hrvatskoj davali plusice i minusice i drzali medije pod kljucem. Hahahahahaha. Lijepo vama Roger reko
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova u mojoj glavi.
@Istina polak... Koje ti ego imas kad moras promjenuti IP i staviti 10 plusica na tu bljuvotinu od komentara.
Istina koja se krije evo zasto se desila Srebrenica i zasto su to islamofasisti zasluzili to ti fasisticki kr.vniki koji su kl.ali i sil.ovali sve a onda jos kukaju bez stida ili obraza i ako je Srpska vojska opet pokazala vecu hrabrost i moral zato sto nije ni takla djecu i zene vec samo te zveri islamofasisticke!!! http://vimeo.com/17966898
pismo puno nacionalizma i šovinizma. usput, narodi bih nisu suvereni, već konstitutivni.
Ovim HDZ ispada glup da gluplji ne moze biti. Jos samo sto nisu nasli nekog propalog politicara tipa \"Montogomery\" pa da lobira u njihovo ime. Totalno ste se srozali. Totalka.
A sjecam se vremena kad odem u Zagreb, Pulu ili Split i uzivam sa dobrocudnim ljudima i veoma kulturnim. I nikakvih problema nemam i mislim tiho u sebi pa ovako bi mi malo trebali i u Bosni. A gledaj sada sta je bilo od Hrvatske kad je prosla kroz HDZ (a pogotovo Hercegovacke) ruke.