Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro doso Presjednice
DOBRO NAM DOSAO PREDSJEDNICE U STARI HRVATSKI STOLNI GRAD !!!
Dosao covjek da podrzi paradu ponosa zapadnog Mostara!
he he he Ovdje je demokracija,nije zabranjeno govoriti,jes jes pajdo hrrvatski a i Mars je srpski :))))
Dobro dosli predsjednice u svoju zemlju!
nemojte tako. Mostar jeste hrvatski stolni grad. Kad pogledate imena starih naselja to je tako ocigledno... Mahala, Luka, Carina, Cernica, Kujundziluk, Brankovac... Dajte, molim vas. Uvijek bio i ostao stolni grad. Welcome Mr President... u svoj grad, medju svoj narod. Ali tamo medju one zgradurine, molit cu lijepo!
@listica Jes\' k\'o i racku moj! :D
MOSTAR je hhrrvvaattsskkii
Ako ova posjeta nije u funkciji ujedinjenja Mostara, onda je ona u funkciji ostvarivanja fašističkog projekta \"hrvatski stolni grad Mostar\". Nadam se da Josipović, čovjek koji se izjašnjava kao socijaldemokrat, neće praviti ustupke fašistima. HDZ BiH = FAŠIZAM
Hahha jaka nagrada kad ju je prije par godina dobio i Dodik. Nema sta kriteriji su zaista ostri - koja smijurija !!
Hvala Bogu pa nije kao Mesić, tek bismo onda n.a.j.ebali. Što je vas uostalom toliko briga kakvu će politiku voditi hrvatski predsjednik? LOL Čuj ovo za ujedinjenje sveučilišta. Ne mora svaki dolazak u BiH biti misija pomirenja i ujedinjenja. Došao čovjek pokupiti nagradu za osobu godine. ;)
Mijenjam predsjednistvo za jednog ovakvog...
hahah jao koji cirkus, u citavoj hrvatskoj protesti, ovaj snjesko doso u mostar
Jel\' to Večernjakov Pečat prebačen u Sarajevo,ajme šta ću sada,neću stići otići,propadaše mi karte .
sta ovaj mesetari po bosni kako to on dolazi valjda treba prvo u sara jevo doc ja vam katem on nemisli dobro bosni vidjecete
Sveučilište je jedino na hrv. jeziku u ovoj zemlji,još bi nam i to uzeli...ha multetničari?Mislim da će večeras biti zanimljivo,tko je biti osoba god.