Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast, hdzovi su konacno rekli ono sto svaki bih hrvat misli ! pojednostavljeno : Bosnje necete uci u EU sve dok hrvatski narod ne bude ravnopravan sa ostala dva naroda! naravno, u hilafet mozete komotno ali samo sa svojih 24% ! to vam zasigurno nitko nece braniti !
Ne d'o Bog u EU ! Najveca posast moderne Evrope !
Kad Bosnjaci dobiju ravnopravnost sa Hrvatima u Hrvatskoj, onda i Hrvati mogu tako nešto ovdje tražiti. Svim Hrvatima kojima se to ne sviđa slobodno torbu u ruke i pravac Hrvatska.
ti zaboravljaš da su Hrvati u BiH konstutivan narod,a Bosanci u Hrvatskoj nisu!!!! da ti nema Hrvata u BiH ovo bi ti vjerovatno sada bila Srbija,tako da....!!
Nazalost jesu konstutivan narod, a ne bi trebali biti. Da nije bilo Hrvata da nas ubijaju po Hercegovini ARBiH ne bi bilo kraja. Sami smo se goloruki odbranili i od vas i od četa !
Samo treba u Ustav staviti umjesto konstitutivna ravnopravna tri naorda, B., H., i S. da su u BiH ravnopravni svi DRŽAVLJANI BiH i nema više problema, ni nacionalnog ključa ni preglasavanja ni vitalnog nacionalnog interesa osim bosanskog. Koliko ovi isti vode "svoje" narode a narod nikako da shvati da su zbog njih u ovakvoj situaciji a ne zbog druga dva ili ostalih naroda.
jos samo i romi da traze svoj entitet svoj jezik i svoju televiziju ... nemam nista protiv ali ovdje nek se postuju prije svega prava covjeka a ne hrvata muslimana ili srbina .... pod hitno popis i da vidimo koliko nas ima jednu drugi a i treci pa da pricamo o ustavu i odredbama .... zivila dubioza kolektiv: nabijem vas na ...
je l' kolektivno, ili pojedinačno :)