Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala im od srca ♥️
Dodik čeka kišu u utorak, kažu prati na accuweather.
Hrvati ne gase samo gdje su Hrvati u BiH vec gdje ih zovnu,tko brani Sejdi ili Dzaferu da zovu,..nek zove zupan,gradonacelnik,ali ne,gdje ces se srati po sebi,jer si vrijedjao i lagao i mrzis onoga tko ti sada jedini moze pomoci,..treba imati muda i sve receno pogaziti i zatraziti skrusenu pomoc,..
prije par dana je objavljeno da je trazena medjunarodna pomoc za jablanicu
Možda m sad dozvole da sami biraju svojega?Pa i braći Turcima su išli pomoći.
Hvala hrvacka.koliko je zivozinja izgorjelo zbog ojolog kradlje fukare dodika
Gasili su i turcima,stoko sitnog zuba,Gaca oni nemaju...sirotinja,nema zašto Kanadere kupiti,tu im ni Ciganove lazi ne pomazu
Očekujem reakciju , El Komšinja.Nek organizuje par kronera i napravi protunapad kanaderima, a može i mornaricom.
Kolko se meni cini,samo bosnjacki predstavnici kako za vakcine tako i sad za Helikoptere traze saglasnost ostala dva naroda preko VM,i tako nista neurade.Pa jeli Hrvatska trazila saglasnost VM i Predsjednistva za bilo kakvu akciju.Sad vidim da i patriotizam moze biti samo teoretski bez primjene u praksi.Opet neki upiti CZ. Kuca gori a baba se ceslja.
Ako Hrvatska zeli pomoci to moze ali bez diskriminacije jer gase pozar u Sirokom Brijega a ignorisu Jablanicu dakle FBiH nije smjela dozvoliti pomoc na ovakav nacin, trebali su zabraniti ulazak u nas zracni prostor!!!
zabraniti hahaha...
FBiH nije ni znao da ce kanader otići za Široki jer kanaderi pozvani pa i dobili dozvolu ući od ŽZH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hvala Bakire, prvi u Bosnjaka, sto hrvatski kanaderi gase pozar u Sirokom. Hvala fam Izetbegovic, koja je familijarno odbranila BiH sto hrvatski kanaderi gase pozar u Sirokom.
Majmune DS,je od kako postoji ukrala flotu Kanadera
UZP NAPADA vrsi agresiju na suveren drzavu vodenim bombama u brisucem letu da glavnom i ponosnom bosnjackom narodu ne IZGORI cijela zemlja pa kako to zovite NATO I USA 🇭🇷👨‍🚒🇭🇷👨‍🚒😂
Velika bosnjacko nacijo pa valjda ste u stanju ugasit pozare u vasoj drzavi pa vi ste glavni narod sve ostalo su manjine zar ne👨‍🚒👨‍🚒👨‍🚒
Hrvati koliko toliko imaju nešto od svoje države. Nekako se bore protiv korupcije, imaju više inteligencije. Hvala vam od Tuzlaka za pomoć, jer ste pomogli mnogim ljudima da ne izgube domnove ako se to proširi. BiH je šupk civilizacije, nama i Etiopija može sadaku davat.
Ti si otpad kada tako pises o svojoj zemlji. O zemlji se NIKADA ne pise negativno, zapamti to balijanderu.
Šta je bio problem preletiti još 10-20 km i ugasiti oko Jablanice ? UZP gov.na.
Pa neces valjda veliki bosnjakU dopustiti da ti UZP GASI VATRU PO TVOJOJ DRZAVI ajmo brze dizi flotu kanadera i gasi🇭🇷👨‍🚒😂
Babo ti je UZP
Sve lafo Rvati i Serbi ne valjaju, sve dok ne zatrebaju kanaderi i vakcine, e onda su nam najbolji drugovi. Gamad licimurna.
Pa išli su u Grčku i Tursku zašto ne bi ovdje
Bošnjo je to zaboravio,GLUP,NAGLUPLJI,TURCI NEMAJU SVOJ NITI JEDAN,ETO DOKAZA KOJA JE TO SILA,OD LAZI I PAPIRA
Hvala!
Jadna je ova drzava..begovi i kmetovi Sve pohapsit oduzet pokradeni novac ...nisu u stanju pozar ugasit Stoka bez repa!!!