Ivo Josipović na naučnom skupu
0
"Hrvatska nema važnijeg susjeda od BiH"
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ante Pavelić je usred ZG napravio džamiju, tada najveću, a i jednu od najljepših džamija u Europi. Reko samo da podsjetim...
SUSIJED BIH NA PRVOM MIJESTU,DEUTSCHLAND NAJAČI SAVEZNIK CROATIA ZA PAR GODINA ĆE BITI JAKA KAO BETON,NEKA NAMA POVIJESNI PRIJATELJA.
@Srbin ne kaki....znaju oni u sandzaku zasto su napustali svoj dom. STA SE DESILO U SJEVERINU I STRPCIMA.....POBILI SRBI MUSLIMANE SANDZACKE, tako i kod PLJEVALJA takodje velika napetost medju stanovnistvom znam ljude muslimane iz srbije koji traze svom bolesnom djetetu pomoc, i u beogradu doktor ne zeli da ih primi zato sto su muslimani znam ljude iz priboja koji su jos prije rata napustali svoje poslove i domove i selili za bosnu zato sto su diskrimirani, i oni i djeca znam kako srbi pravoslavci po macvi i drugim djelovima sjeverne srbije katolike diskriminiraju i njihove crke demoliziraju Vi ste ksenofobicni i ne primate ni jednu vjeru osom srpsku pravoslavnu to je FACT
Ante Starcevic: \"Muhamedovci Bosne, izuzev pojedine došlace, nisu turske pasmine; oni su pravi hrvatski plemići; oni su najstarije i najčistije plemstvo Europe; među njimi su riedki, kojim mnoge europejske dinastije nisu premlade; proslavljeni na sablji, samo ako im se prilika pruži, oni će se proslaviti u svakoj grani znanja i umieća; ne bude li te prilike, i oni moraju postati pripuzi, kako su drugi hotice postali i ostali\". Zato nas Bosnjake i jedni i drugi prisvajaju, jer nemaju to sto mi imamo zapisano u genetskom kodu, a to je autohtoni i najstariji evropljani, veze nemamo sa plemenima Serboa i Huruwata/Kurbata, tj turco-tatarskih plemena. Ime Bosnjak je zapisano u historijskim dokumentima kojih je na pretek, dzaba se trudite, nismo mi ciganski Hrvati/Srbi, vec BOSNJACI veliki!
reci mi realno, jel vam zao sto nemadoste m.uda i pameti da iskoristite onu silu i onu situaciju dvedesetih ?? ja da sam srbin tvoje generacije ja bih se roknuo, imali ste istorijsku sansu da napravite najvecu i najjacu srbiju ikad. (bih , s.krajina.,mkd,cg,kosov) a vi draga v.l.ahudijo zijaniste sve pa cak i \"srce srbije\" nemoze te na more da odete a da se po tri puta ne trgenete za pasos. vasi unucima hajduci , ce u skoli pricati o vasem vremenu kao najtamnijem za srpsko cojstvo (ako ih do tad bela kuga ne pomete)
trebao si ti pokusati da otjeras muslimane iz sandzaka. ni jedan musliman sandzaka nikad nije prodao ni jedan pedalj zemlje srbinu, bez obzira gdje zivi !
za@bosanac, Dragi moj bosanac-evo ti prava pjesma: U paklu strasnom poce da gori, ono se Aljo s djavolom bori. Aljo mu cita svoje deklaracije, cita mu porjeklo svoje nacije; \'\'Srbi nam kazu da smo Srbice, Hrvati tvrde da smo Hrvice, a ja im velim to nije tacno, mi smo Bosnjaci jednoznacno\'\' Sejtan ga hvata za tanak vrat, priznaj lazove da si Poturak.
lepi fakat si u pravu.... evo bas gledam nesto onog \"noleta\" ko da sam ga ja napravio
ja stavrno neznam zasto se srbi dice tim srbstvom.... evo gledajuci realno smo mi mullimani \"najcistiji\" srbi na balkanu. mi smo naime na vrijeme vidjeli da je krivoslavlje glupost i vaktile presli na islam, a turci nisu vodili muslimanke za prvu bracnu noc!! svi znamo koga i kad su vodili i koliko dugo !! a u ostalom pogledajte malo u face i sve ce vam biti jasno
tako je ivo
Politika je zaista k.u.r.v.a !
OK nemaš odgovor,očekivano 90-tih je porušeno par crkava i to u Hercegovini,Žitomislići i Mostar,jedna je obnovljena a druga se obnavlja,skrnav.ljenja ne računam naspram stotine porušenih džamija,hvalaBogu dosta je već obnovljeno. Ako nemaš ništa protiv Bošnjaka Muslimana,šta je onda ovo: SrbIN 07.05.2011. u 18:07 \"Evropski identitet Bošnjaka - Od minulog iskustva do suvremene afirmacije\" Ahahahahah jel ovo neka zaebancija ahahahahah evropski identitet turaka hahahahah AZIJATSKI IDENTITET MOŠNJAKA...to je pravi naziv trebao da bude Šta je ovo gore,prijateljski odnos prema jednom narodu?? Eee moj srbijanac,samo da ti kažem da vas se mošnjaci više ne boje,poslije 92-e,baliye su dobro naučili šta je puška i kako je koristiti u odbrani,na tome vam hvala
Tacno, pesma nema veze sa tvojom (ako se ono tvoje uopste moze nazvati pesmom) jer nije ispunjena mrznjom i šovinizmom. Sto se dzamija tice mogao bih i ja porusene crkve da pominjem i to ne samo 90-tih godina vec od 1463. do dan danas. 100 000 muslimana izbeglica je 90tih godina boravilo u srbiji gde se sklonilo od rata kod svojih rodjaka prijatelja ili jednostavno tu pobeglo od sukoba. Da mi imamo nesto protiv muslimana prvo bi muslimane iz sandzaka oterali 90-tih godina. A njima tamo dlaka nije falila.
Blabla bla Blabla bla Blabla bla Blabla bla Blabla bla Blabla bla Blabla bla Blabla bla Blabla bla Blabla bla Blabla bla Blabla bla Blabla bla Blabla bla Blabla bla Blabla bla Blabla bla Blabla bla Blabla bla Blabla bla Blabla bla Blabla bla
@srbIN ta pjesma nema nikakve veze sa mojom a takvi kao ti na tu pjesmu nisu obraćali pažnju 92-ge,pjesma kazuje da čovjek može biti i Srbin a da se drži dž.amije,pa što im porušiste sve džam.ije..?? Čitaj malo Bašagića,možda promijeniš mišljenje,doduše razmišljanje jednog radikalnog srbijanca je zanimljivo samo iz jednog stava a to je da trebamo uvijek biti pripravni da nam se ne ponovi 92-a.
Da nije u (Srpskoj vili) objavljeno a sto se srbovanja tice to vam nikad niko nije branio dok je to u bosanskim okvirima bilo,i dok vam drugi i drugaciji nisu poceli smetati.Ako je srbovanje ono sta ste cinili u Sloveniji,Hrvatskoj,Bosni i Kosovu i sto opet u Bosni spremaze treba na vama oko drzati.