Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo Fazlagicku i Jelavica pa onda obazen potpis za buduci svaki zahtjev pa tek onda predati Mamica.Mamic je golema riba koja njima treba a ujedno da vidi madam Kobilda da i mi mozemo zatezati. Ovaj sistem treba i prema Srbiji takodze primjeniti na bazi reciprociteta
@strateg sta si ti htio reci ne znas ni ti sam
@strateg haj ti gledaj đe baklavu da poderš da dođeš sebi malo
Mamića obavezno zadržati. Mora poštovati državu BiH i ispuniti dodatni uslov da objasni našim tzv sportskim radnicima kako da ne troše pare na islužene strance, već da od domaćeg talenta naprave profi igrača i skupo ga prodaju, ali da ne uzimaju sebi košto je on uzimo ... Umjesto Mamića Hrvatskoj isporučiti Čovića
čuj Bošnjaković, a nije "naš"...
Dajte nam Vedranovog ubicu da se trampimo. Glavu za glavu
Ugroženi Hercegovci se nikad NEĆE ODREĆI SVOJE DRUGE IMOVINE ! PArdon domovine !
e onda nemre
Dvojna drzavljanstva ukinuti unutar bivse Yugoslavije, rijesila bi se mnoga pitanja. 👍
Mamicu, ne mrdaj iz Hercegovine i siguran si....
@HR-MO 😂 😂 😂 Pa glupane jedan glupi, jutros ga je SIPA uhapsila u Međugorju. Kakav kloc 😂
Mamica za predsjednika bolji sigurno od ovih naših lopinasa
Za Mamića treba tražiti Jelavića, Knezovića i Fazlagićku i još koji milion u gotovini. Ovi gore navedeni su sića u odnosu na njega. Čovjek je sila.
Ako Hrvatska odbija da izruci BH bjegunce, a istovremeno zahtijeva izrucenje Mamica, to je potpuno priznanje da Hrvatska ne prizna ovu zemlju i moze da diktira kako hoce i da radi sta hoce.
Hinje ustaške
Rvacka je odron od drzave, ziva sprdnja
@HVOKonjic vidim iz Konjica si i to hvo haha, sacuvaste ga bas. Stavi Hv zagreb bolje bi ti bilo
U svemu, pa i u ovome, treba reagovati istom mjerom. Pa šta košta da košta.
Latini su opasni
U tom slučaju možemo im dati bosansku kitaru da imaju dvije.
Ne dajmo Mamica