Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slika govori vise od rijeci:Na slici se smiju jedino Josipovic i Radmanovic,Komsic se kiselo osmjehuje a Bakir izgleda veoma zabrinut !
Potrudimo ,SE,da sto pre ukinemo unutrasnje granice izmedju te nase DVE Republike,a sledeci potez je isto i sa SLOVENIJOM isto nejblizim nasim susedom !!!
Koja gora b.. mislim da ste promašili temu!Ako je Josipović bio sa razlogom u B.Luci kao laureat što stalno Vi Bosanci prešućujete da je tamo bio i Bakir i Crnogorski Premijer dakle nije Josipović bio sam a i da je čovijek došao po nagradu i jedini sa razlogom! Nikom Hrvtska ne treba ići na noge mi smo skoro u Europi to znači za zajedničkim stolom ostalih Velikih 27.Imamo pravo Veta znaš li to?
dajgle putujućeg cirkusa trebalo za njima nosat do ZG i prijestol... ovaj foteljčuge
@ rambo Jesmo Bosnje historijski gledano ratuju protih Venecije i Ugara odnosno hrvata dobrih 1000 godina.. Nas odnos sa pravoslavnim komsijama uvjek je bio dobar sve do prvog srpskog ustanka.itd itd.. Znate li vi ko je to delija.. Delije su bili pripadnici lahke konjice osmanlijske imperiie.. !!!!!!
pa ovaj krenuo kao i onaj sto je bio na istoj poziciji u toku ratnih zbivanja,samo koliko ce nasi svatiti daje ova licemjerna izjava samo uvod u nesto sto tek slijedi a eto ova izjava ce ga malo ko opravdati
Ivo Josipovic, \"kuhana noga\", najvece razocarenje u Hrvata, a Boga mi i svih ostalih... Isao Dodiku na noge, primio fasisticku nagradu od tzv. \"nezavisnih\", a sad \"Bosno moja...\" Ostavi tu pricu (opet) za nas (po tebi glupe) Bosance, sljedeci put kad dodjes u Bosnu tamo gdje joj je glavni grad - Sarajevo... A od sada (kao i do sada) mi cemo zaliti za nasim Stipom, kakav god je bio... Nisu ga dzabe zvali \"kivi\" (spolja dlakav, a iznutra zelen), imao je on bar malo srca za Bosnicu... Kud ce suza neg\' na oko, govorili franjevci, kud ce prijatelj, neg\' u Bosnu... A ti, Ivo, bujrum, ali nemoj preko Romanije...
ja sam srbin a mozda i nisam al ga zato Dodi rado sisam Mozda mi je tUrcin predak bio babu Stanu cunom oplodio mozda su mi Vlasi preci bili cobanski su zvuci meni mili mozda mi je svabo yebo kevu cetresprve tamo u Valjevu a mozda mi je cigan predak davni zato mi je Kusta uvijek glavni
Sta bre pricas gluposti Ivo, kad svio znamo da je Hrvatima Srbija najbolji komsija bre
Ja kolko znam,nikad Bosanci nisu imali problema sa Hrvatima,ni Hrvati s Bosancima...uvijek smo bili tu negdje...kad kazem hrvati,mislim na ljude koji zive u Hrvatskoj.
Ala su se sastali becari, pa ni jedan za Bosnom ne mari. Prjekom prece ,naokolo blize, kosa im se zbog susjedstva dize. Josip gori ko ledena svjeca, Bosna mu je ljubav ponajveca. Bakir grli svoga Komsu brata, \'\'ja i ti smo vodje od Hrvata.\'\' Neso nece ni juhe ni pita, \'\'moja Srpska,s Bosnom odj.e.b.i.t.e.\'\'
Ma daj Josiupovicu radi svoj poso i pocnite vec jednom da se ponasate kao susjedi inace nista od turizma!!
dvije drzave cetiri predsjednika to samo kod nas ima :) jesu lijepi rodila ih majka
ispravka. hercegovina je bliza. i gepgrafski i srcu. slijedi republika srpska, avaj. geografski, a srcu bas i ne, a nikog nije ni briga. nemojte nas voliti, a pogotovu da smo blizu, da se ne otrujemo i mi od mrznje.
i ja volim tebe, Hrvatska. :) i eto me na more.... :)