Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čipujte nas sve - malo 666, na čelo ili na ruku..... staviš 666 H i taj može glasati samo za hrvate.... staviš 666 B i taj može glasati samo za hrvate.... staviš 666 S i taj može glasati samo za hrvate.... Sve u u duhu Jevanđelja po Ivanu.....
hej ti zeno, povuci svoju kandidaturu u ime onog koga mislis da je Hrvat po tvom ukusu mozda bi nekako i pobjedio, i nek to bude tvoj doprinos onom o cemu govoris. uostalom i nisi ti nesto, bar nisi nista dobro uradila sa sadanje fotelje.
Smiju...smiju.......vidjeces da smijemo......da ne bi to trebalo tebi dati glas......hrvatici......SIKTER !!!!!!!
Da ne bih, možda, za tebe glaso\'? Ko si ti?
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAHAH ZELJKO CE BITI PREDSJEDNIK PA KO GOD DA GA IZABRAO...............MOZETE KREPATI OD MUKE,ALI JE ZELJKO I SDP POBJEDNICI.........SITNO.............JOSH DESETAK DANA I MRSH BAGRO FASITICKA I SRPSKA I HRVATSKA I MUSLIMANSKA......
JESTE DA LUPETAŠ KOJEŠTA ALI OBZIROM DA I NE IZGLEDAŠ TAKO LOŠE MISLIM DA TI JEDAN SODOM I NE BI TAKO LOŠE PRIJAO...DA MALO KRIŠTIŠ,ĆURKO.
musimani dzihadlije ce vam birati tako nam alaha
ETO HDZ Hrvatske IMA ZENU ZA PREDSJEDNIKA VLADE, HDZ BIH ZELI ZENU U PREDSJEDNISTVU? MUCKALICE IZ SDP-A, GLASAJTE SAD ZA SRBINA IVANICA, A NEKA SAD HRVATI I SRBI IZABERU OVU STARU DROCU. BAS BI IM UVALILI KAJLU.
Borjana, ne seri, niko nece da glasa za tebe. Dzaba si se fenirala. Zdravo.
Velik natalitet a sa da ka men ta li tet. Ma daleeeeko cete vi s tim stici, sigurno bar do vi za kod Jablanice. :-)
ko ti je kriv što te muž dobro ne karra pa ne pravite djecu pa vas je malo....i opet Bošnjaci tome krivi !!!
e bas ce mo birati.hahaha. zeljko imas moj glas p.s.-zar po vama hrvati zive samo u hercegovini??
UUUUUUUUUUUUHHHHHHH SAD SAM OK !!! Lloyd sad možeš nastaviti sa pljuvanjem
negubim živce nego mi je ponestalo spemre da ti staroj svršim u usta
@MJESANAC, hehe neko gubi zivce? Dito Turcine, dito.