Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U onom kamenjaru je tako bilo i prije rata. A nakon rata su škutori uzeli sebi ekskluzivu za hrvatska pitanja. Njih boli briga i za Banja Luku i za Posavinu i za Srednju Bosnu sve dok je HZ HB bezcarinska zona. Zato su škutori najveći problem BiH Hrvata.
Sta smo trazali je..bem ti ja majku ustasku ??
A sto se ovoliko svi bave nama?
@Zvone Bosana Podatci su ti djelomicno pogresni \"Srba 38% - drže teritorije 49% Bošnjaka 48% - drže teritorije 27% Hrvata 12% - drže teritorije 24% Ostalih 2% - \" Greska je kod Muslim-ana (\"Bos-nja\") koji ne drze 27% teritorije BiH nego su u tor-u od 22% teritorije sto im je lijepo smjestila Evropa jer su se poceli siriti ko epidem-ija sirom BiH, pa i Jugoslavije, i vjerovatno danas bi Jugoslavija bila \"islam-ska zhabahirija\".. Neko je to dobro procijenio i zaustavio, a vi mozete svirati u okarinu, moj MUJAGA (Zvone). Ako si ti Zvone (katolik) ja sam Efend-ija Ceri-ci.. PRD4EVER p.s. Ne brini..sve je uredu i sve je dobro isplanirano i napravljeno..Sto ste trazili to ste i dobili...
@Zvone Svaka cast
Srba 38% - drže teritorije 49% Bošnjaka 48% - drže teritorije 27% Hrvata 12% - drže teritorije 24% Ostalih 2% - ništa ih se ni ne pita Cijeloj zapadnoj i južnoj Hercegovini na tih 18% teritorije BiH nit jedan Srbin i Bošnjak ne mogu ni primirisati, a na onih ostalih %6 teritorije (Dio Posavine, Žepče i Srednja Bosna) su također pod opaskom Hrvata gdje se kontiniurano iživljava i zlostavljaju ostali konstitutivni narodi i opstruira njihov povratak - aparthejdi. Govori se o nekoj ugorženosti hrvata? Bošnjaci getoizirani od strane EU - potreba za vizama Hrvati imaju dvojna državljanstva, dvojna primanja, dvojna prebivališta, pomoć matice Hrvatske, jedu dio kolača od FBiH... hajde da pogledamo malo ceste po HErcegovini, da vidimo kakva je industrija dole, kako to loše hrvati žive sjedeći na dvije stolice??? Ko je tu onda ugrožen? Da, ugroženi su hrvati jer nisu ravnopravni i na ostalih 76% teritorije iako imaju definitvno veća prava nego ostali narodi na 24% teritorije!
pa naravno , kad gledaju u zagreb, a ne u sarajevo kao glavni grad BIH, ali nek su hrvati ugrozeni , to je bitno , posebno u stocu.
e moj tito ovaj narod je pomahnito
Zali se evropi....