Ivo Josipović i Jadranka Kosor
0
"Hrvati, registrujte se i glasajte u BiH"
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moca moze cim pola RS prestane da dolazi autobusima u HR i da tamo glasaju ito dva puta.
Neznam po kom osnovu;ONI; se mogu registrovartio,kada su skoro svi primili Hrvatsko,drzavljanstvo/trebate svatititi da jedni te isti nemaju pravo da se registravayu ,prema potrebi,kako kada zatreba,chas u Hrvatskoj,sad u BiH-i,veliki pozdrav iz\"REPUBLIKE SRPSKE\"!!!
Šta ti imaš protiv Željka Komšića,šta je ON uradio protivno interesima hrvata u BiH,ŠTA? Hrvati u BiH su konstitutivni narod ali defakto su i nacionalna manjina,imaju apsolutnu vlast u kantonima zapadne Hercegovine,kantoni imaju policiju,sudstvo i tužilaštvo,skupštinu,vladu,grb,zastavu,ogromnu autonomiju,jedino tablice na autima pokazuju da je to BiH ostalo ništa,aparhejd vlada u školstvu,potpuna diskriminacija i ono mali bošnjačke djece,hrvatska djeca uče po planu i programu susjedne države itd.
Vaši dušebrižnici tipa Jelavić,Čović,Bender.....a u ratu Boban,Šušak,Franjo,Kordić,Tuta iiiiiiii ostala bolumenta su vas sveli na nacionalnu manjinu,u sred BiH djecu podučavate da je njihova domovina Hrvatska,nemam ništa protiv ali to je pogrešno. Sada je za sve kasno,Hrvati odlaze,malo po malo i ovo što ih je ostalo uglavnom penzioneri a omladina odlazi u svoju domovinu Hrvatsku.
Hrvati glasujte, da vam opet ne bude Željko Hadži Komšić! I da napravite svoj tržni centar HBI u centru Sarjeva gdje se služi klempo i hercegovački špek!!
raselila vas čovićeva politika!!! eto koliko mu je stalo do hrvatskog naroda! zna se ko će biti novi-stari predsjednik!!!
jihio
Je li ovo BIH koju Bošnjaci nude Hrvatima: sarajevo-x.com/bih/crnahronika/clanak/100713033 Kiseljak: Oskrnavljeno katoličko groblje
Evo sad će samo što nisu al prije moraju srušit onih 24% što ih guše i tuše
Meni kao Hrvatu koji od srca zagovara hrvatski entitet u BiH je ovo najnormalnija vijest i trebalo se na tome raditi od pocetka, DAnas bi imali entitet kao i RS i nebi nas svaka bosnjacka suga pokusavala nadglasavati, omalovazavati, negirati, zatirati, obespravljivati, diskriminisati... Sad je bojim se vec prilicno kasno jer je ta ista pogresna politika raselila Hrvate iz BiH kojekuda a najvise u samu Hrvatsku.
Ma za koga će Bošnjaci glasat: http://www.sredisnjabosna.com/kolumne/952-junuz-bleina-tri-katastrofe.html
Jedna se zna BH Hrvati odlaze i taj proces je nezaustavljiv,ostat će nas nešto u Hercegovini i to je sve,od konstitutivnog naroda spast će mo na nacionalnu manjinu,ustvari BH Hrvati su već nacionalna manjina samo to niko ne đeli da prizna.BH Hrvati su i dobro prošli kakvi su ih vodili političari,pod pričom nacionalnih interesa mnogi pojedinci su namakli velike novce.Zadnji primjer je predsjednik hrvatske mladeži HDZ 1990 koji je uhapšen pod sumnjom u trgovinu narkoticima,dobar predstavnik hrvatske mladeži,dobarr a takvih je koliko hoćeš,realno govoreći najviše ih je po zapadnoj Hercegovini.
Hrvati su još devedesetdruge bili dužni odbraniti BIH. Zbog njih je nastala RS, sada trebaju da sruše RS i skupa sa Bošnjacima izgrade BIH.
Ma ja covjek je i bosanac i hercegovac a jos se koliko znam nije ni nakrao ko si ostali. Nazalost za nikog pametnijeg nemam da glasam. A daj boze da jednom bude jedan predsjednik :)
Pusti Hrvate! Bosnjaci treba da se opamete! Za koga cemo mi glasati? Opet cemo Komsica izabrati, ne damo svoga ponosa!