Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Open minded person - president?
mali guslare tebi je vec presudženo...da je meni docekati da ti sudim potomcima i njihovim potomcima,mamu ti usranu je..m....duzni ste nam 20god., a kamata narasla..
Ma sta te briga...jedini se ti mozes pohvaliti da ti je jedan predsednik utovarao kamion...Nagradno pitanje glasi: Recite ime i prezime doticnog predsednika koji jedno misli do podne a drugo poslije podne??? Hajd\' sad umovi gizdave....da vas vidim??/
nezavisna preko brckog jeli? :D
Sta je bre sta pricas ti za naseg predesdnika? Ako imas kakav problem javi se na [email protected] pa da dogovorimo susret. Republika Srpska nas dom ce biti nezavisna to ces videti. Ponavljam javi se na [email protected] pa mi reci sta imas protiv Srba i Srpstva!!
HAHAHA JEL TI TO DODO REKAO DA CETE BITI NEZAVISNI USKORO ;) OMG
Jooj al vas volim palit ovim komentarima Dzihaaad Zivela RS Bog i Hravti
jos jedan srpski junak koji je lupao drevni grad s planane. eh eto junace i ti dolija.
Gospodine Božidare (uskoro samostalna) Republika Srpska je uz tebe! Svi na proteste u odbranu neduznog. Zivela RS
haha upravo tako, covijek samo prizna sud koji je on sagradio, pravi nacisticki komunist to jest mafijas
Priznajem samo sud svoje partije! Hm, kao da sam to cuo negdje, kao da je neki revolucionar rekao nesto slicno. Mozda je Kastro ili Che ili...Pancho Villa mozda. U svakom slucaju vidi se da je Vucko nacitan i obrazovan.
ovog kalabica treba isporuciti direktno na Stradun da mu gospari mjeru uzmu....
KAMIONDJIJA VUCURICU TEBI CE SUDITI I JE,BAVATI TE BRACA IZ HDZ-A COVIC I LJUBIC I OSTALI POBRATIMI IZ HERCEGSRBSKE PROLE
Ima da te oderu na mješinu... a za šta ti haješ....iskreno boli me tuki
Nema veze dali ce ti Hrvati suditi ili neko treci,ti vise iz corke ne izlazis kopile jedno.!