Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan vam bozic komsije!!! Dok sam bio u bosni ja sam svaki pravoslavni bozic isao kod komsija srba na proslavu, a oni su redovno dolazili kod mene za bajram. Ja nosim tako lijepe uspomene na te obicaje uzajamnog postovanja !!! Jos jednom sretan bozic svim ljudima dobre volje !!!
Svim pripadnicima pravoslavne vjeroispovijesti sretan Božić ,provedite ga u sreći i veselju sa svojim najbližim...
Sretan Božić braćo srbi, Hristos se rodi !!!
Mir Božiji Hristos se rodi.
"U vjeri nema prisiljavanja - Pravi put se jasno razlikuje od zablude! Onaj ko ne vjeruje u šejtana, a vjeruje u Allaha - drži se za najčvršću vezu, koja se neće prekinuti. - A Allah sve čuje i zna."
Mir boziji, Hristos voskrese svim dobrim pravoslavcima! Bulevaru ne!
Prekasno već se rodio prije dvije sedmice
Bio jednom jedan jevrej u Judeji i Rimljani ga razapeli jer im je išao na živce. Onda je on uskrsnuo i tako je nastalo kršćanstvo. A onda su se 1054. kršćani posvađali i podijelili u dva klana - katolički i hrišćanski. Dodaj još hiljadu godina i - evo ga, isti taj dobri jevrej se rodi i vaskrse i ako kažeš da je to malo šašava priča, nisi tolerantan na inače tolerantnom Klixu. 🤣
A što se vatra pali?
posrbice genocidna stoka
Srbi neka vam je sretan Bozic. U zdravlju i veselju da provedete. A za grijehe cete platiti svakako na ovom ili onom svijetu . Amen. To zapamtite.
SRETNE SANKCIJE SVIMA KOJI SLAVE...
Čovjek bi čestitai, da nije bilo onoga u Janji i Doboju. Čekam da se NEKO ogradi.
Христос се роди! Нек данашњи дан прође без мржње па ћемо за сутра видети ситуацију
HRISTOS SE RODI!!!