Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A prevoz na Jahorinu? Prosle godine su svi autobusi bili puni.
Kakvo je to prezime kamočaji,čifutsko!??? o.O
Merry Christams!!! ho-ho-ho!
zaposljava svoje ljubavnice po bh telecomu i otplacuje im auta i stanove! m.a.j.k.u.t.i.k.o.m.u.n.j.a.r.s.k.u. kradeš od običnih gradana i k.u.rc.i.s. se nasim parama. mali jadnik zlatkov pijun
Super stvar, jedva cekamo!
opet ce nam grad biti prelijep..hvala gradu na organizaciji
Hvala vise, da bar izgleda na nesto Ferhadija i prak kod Ekonomije, dosta vi vise ovih ulicnih prodavaca, razbacani, prodaju sta stignu, al eto valja zaraditi bar nesto, mada ima pijaca u blizini, al nasem narodu ne mozes do kuciti.. Napokon da na nesto lici i da imamo onako pravu novogodisnju idilu!!!!
Igora za Gradonačelnika ! :D