Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto mi nismo znali da je autentičan:)
ja sam se toliko dvoumiooo, da nisam mogaooo danima zaspati...
Nismo ni sumnjali.
Preporod bosnjaka ne lupaj , vecinski vlasnici zemlje u BiH kao narod su Srbi, sto je i logicno jer su bili do nedavno vecinski narod na ovim prostorima, a mnogi mogu naci svoje korijene u tome narodu Ima u rs zemlje od hrvata i bosnjaka ali u fbih ima vise zemlje ciji su vlasnici Srbi .....
To je jedino Duduku "sporno" bilo ...? ? ? Sad bi najpoštenine bilo Željku/a kući najurit, 7-8 komada djece joj nafilovat pa nek popravlja demografsku sliku ... Evo,ja ću teßkom mukom i s povezom na očima jednog maxuma načinit . . .
sad imamo 4 paka 2 iz federacije i2 iz RS-@
eto nismo znali da je autentican. Zeljkin njezni glasic bi prepoznao među 1000 zena::))
a jel podignuta optuznica ?
SDA nonstop kupuje papke, a niko ih ne salje na forenziku >>>>
Čista kao ukakana bebina guza!
CHMOLJO MAJMUNE!
Tužna realnost političke scene u oba BIH entiteta. Što je najtužnije to je postalo neizostavni dio političkih igara. Nije za nas demokratija, ne snalazimo se mi u njoj. Od kako je socjalizam zamjenut kapitalizmom mi idemo samo niz brdo.
Hajmo redakcijo Klix-a kazite i vi nesto na sve ovo?
Režim na aparatima. Sad duguju izvinjenje narodu Srpske, Bosni i hercegovini, Klix-u, Opoziciji u RS a zbog laganja moralno je da odstupi sa pozicije. No kako dotični morala nemaju ostavka nije za očekivati.
Željka Cvijanović i Dva papka,ko naslov Albanskog pornića drugog reda
Сад кад бошњаци запјене са коментарима. јоооооооо благо Вама...
da je narod imalo pametan pa kazniti je tako sto nece glasat za ovu trandzu
Frljo zrikava