Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pišaj holandeze :D a kod njih se arapi, crnci i kinezi D
Sad namjerno svi trebamo otici u holandiju...
YU star jesi ti neki Srbin pa se kriješ kad im praviš takvu reklamu I JOŠ YU ZVEZDA: osmanska vojska je bila pred velikim porazom. Tada je s desnog boka sultanu u pomoć pritekla srpska vojska sto je rezultiralo masakrom nad vojskom \"krscanske Evrope\" i to najjacom do tada ikad skupljenom, i to tako zestoko da se u narednih 300 godina ta vojska nije oporavila Da je na Kosovu vise Serva (sluga) bilo u vojsci Osmanlija nego u vojci Bosnjaka i Albanaca koji su docekali Osmanlije na Kosovu polju A OVA TI NAJJACA JEL TI TO ONO KONTRA SAD ISPADA DA SMO SE MI I ALBANCI BORILI NA KOSOVU POLJU JESI TI STVARNO TOLIKO GL.UP ILI SE PRAVIŠ? DAJ BA MOMAK NE PROSIPAJ SE AKO NE ZNAŠ ISTORIJU UZMI MALO KNJIGE U RUKE KANI SE TIH INTERNET CITATA. ISPADAMO ZBOG TAKVIEH KO TI SVI GL.UPI!
holandzani su go...
HOLANDIJA JE VJECITI DUZNIK BIH JER JE DOPUSTILA DA SE GENOCID DESI. SRAM IH BILO KAKO NAS GLEDAJU POGANA NACIJA
Guslaj cobane....guslaj seljoberu genocidni !!!!! To je jos jedino sto mozete......SIKTER !!!!! RS=GENOCID
Srbin veli-eto ti ga pa ga uzmi sebi, a Hrvat mu odgovara-slusaj ,ja ga ne bih. Ispod stola gurkaju se -noga nogu cepa, a joj Bosnje kuku vama-od sad do vijeka. Al\' nekada,pamtite li onog Turskog vakta, kad ste svakom odmjerali-od sake do lakta. Kolo srece se okrece-doslo vr\'jeme trece, da molite svakog zivog-al\' vas noko nece.
za ove papke sto ictiraju mesu /namjerno malim slovima/.mesa je bio mesa u ta vremena,neodlucan kome da se pripoji;,kome da se dodvori,izgubljen je ustvari bio.citati neke individue ne odrazava reflefsiju necega u ovom slucaju naroda ili nacije....apsolutni apsurd.ako se neko u ovo slucaju mesa ne moze nacu u vremenu i prostoru a usput te prate i kompleksi to je onda problem jedne individue. nije ni cudo kad je prezvio strasnu tragediju koja je ukaljala obraz citave familije .ne branim ga uopste.a sto se tice pripandosti hehehehehe drugacije je to sada skroz drugacije.muslimanu su se silom prilika morali izjasnjavati kao srbi ili hrvati .nema vise .....kraj.
Daci nas ne vole,a Srbi nas nece, ostadosmo uvelo Pavelicko cvjece. Izgubljenih nada,bez prave ljubavi, mrze nas k\'o da smo sejtani garavi. Mi smo samo Bosnje-Bosanci blesavi !
bravo Nody
bolje je da se drage lale zabrinu za sebe, malo jača plima i nema ih....
A KOLIKO OVDE BOLESNIKA..... PA JA DA SAM EVROPLJANIN JA BIH VAM DO\\IVOTNO UVEO VIZE..... BOLESNICI
Majku im holandsku,dali su da pobiju onoliki svijet u Srebrenici i sad da nam opet oni kroje politiku.Pa to nema nigdje .Trebamo tuziti njihovu vojsku za kukavicluk.
Umesto da se izvinu za ono sto (ni)su ucinili kako bi zastitili nevin narod Srebrenice oni se protive ukidanju viza. I dalje bi gledali taj narod zatvoren u getu. Ma pisam se na EU kojoj je Holandija clanica! FUJ!
pametni ...znaju oni sta je islam .