Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde kliksu sto se izbjegava glavna tema u gorazdu...zadnjih 15 dana vode nema 10 dana...ko je kriv da ga bijemo...il vam je naredjeno da sutite👀
Draza je bio rom..
Draza je bio srbin/cetnik/vlah/gnjida
GLEDAJ OVIH BOLESNIKA DOLE KAO PO OBICAJU GLUPI VLAH NEGIRA👎
Za sve ljubitelje naucne fantastike :-) Cetnici Draze Mihailovica 1941 godine doveli cetiri casne sestre iz Pala do Gorazda da ih zlostavljaju, a one skocile sa prozora u sigurnu smrt. Gdje su ti holivudski producenti kad su najpotrebniji?
Samo je jos falilo da su pobile tri bataljona svaba i cetnika :) u stilu komunisticke propagande :))
@<!-- Najteze je bilo katolickom svestenstvu u NDH. Kako su ti ljudi stradali.... Strasno. Bas je okrutna bila ta cetnicka NDH.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)