Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije samo Sarajevo, cijeli balkan je takav iz nesnosljive vrucine u kisovito i hladno razlika u temp. oko 20 stepeni Razlika u temp. su velike , za zdravlje ubitacno.
Mamu vam j e b em sarajevsku, opet se zalite.
Pozdrav iz suncanog Mostara bosanci!
Bas vas zalim! Izgleda fakat nemate vecih problema i preceg posla nego ste se od sve dosade poceli zaliti i na vrijeme. A jos vise mi je \"zao\" sto vam vase jadukanje nista ne pomaze jer vidite i skontajte koliko ste MALI. Zalite se na VRIJEME!? OMG! OMG! OMG! Posaljite zalbu Karitasu,... :))
ako si ti mjerilo pismenosti, onda su svi nepismeni...
ljeto u zlatnoj dolini... zdravo...
e jesu skolovani ovi sto rade na ovom internetu ,ne znaju dvije recenice napisat bez greske
@hmmm Druga picture. I Pipo bi sine!
kad sija sunce sto sija, kad kisa pada sto pada...nikad vam ugoditi...danima se dogovaram s nekom rajom.... svi za izgovor pronalaze vrucinu...sad ce kisu i tako ukrug....
al ova na drugoj slici je...mmmmmmm :D
Ni bog nevoli bosnu jer nam nemoze ugoditi kada je zima kukamo kada je vruce opet kukamo pa gdje ba zapelo vise.....
E pa stvarno narodu nikad ugoditi. MUka kad je vruce muka kad kisa pada muka kad je oblacno muka kad je magla. Ocito ljudi nemaju pametnijeg posla nego komentarisati i lajati na nebo...
nemojte da vam avdo naplati autorska prava za citat;-)
ja vas nikako ne kontam. samo prije tri dana ste kukali na vrucine i zazivali kisu. koji vam je koorac?