Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio sam na Kapiji, i sad bih nekim Srbima trebao dokazivati sta je i kako bilo. Ma sta me briga, takvi su i pucali sa Ozrena na Tuzlu. Zato skolujmo i ucimo svoju djecu da se nikad vise ne ponovi i ako opet pocne OSVETI.
Sam to druze, edukacija je najbitnija
ma jebat ih četnicka posla dodo im sam kroji politiku na rtrs, znači govna na kvadrat
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Čujte Srbi: Vidite šta naš narod radi drugima, a zamislite šta radi sebi. Stid me Srpstva i Srbovanja.
Mi srbi smo zaboravili ko smo, ali ovo što mediji nameću, sigurno nismo, niti trebamo biti.
Mi Srbi smo nekada bili civilizovan i razuman narod, bez luđačkih snova o čojstvu i junaštvu, bez veličanja i izjednačavanja Nas sa Rusima. Mi Srbi, danas ovakvi, pogotovo u BiH, sanjamo i umišljamo da smo neka politička, intelektualna ili vojna veličina, ali naša historija, pa i Milomir Marić nas često podsjeća o izgubljenim ratovima, kako militarnim, tako i političko-socijalnim.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
"laz je spasila srpski narod" napisao je Dobrica Cosic u svojoj knjizi "Deobe" !
treba kazniti dodika, to je njegova televizija, i oni igraju kako on svira
A što se ne bi zajebavali. ??? Čuj, 3.000 KM kazna. ??? Pa ovi k'o da jadnog penzionera deru .
Moj prijatelj je dobio 3000 KM kazne jer je u piljari imao 20 KM viska u kasi. Svu robu kad bi zaplijenili u objektu ne vrijedi ni 500 KM, a ako ta roba prenoci ne vrijedi ni 300 KM jer gubi na cijeni. Sta reci?
g.... dobro si razumio. Ova glupost od kazne je kao da te zaustavi policajac nakon što si prošao kroz crveno, održi ti predavanje od pola sata i kaže " a sad se drži jer te čeka kazna od 3 KM koju moraš platit u ratama u naredne 3 godine, a vozačku dozvolu ćemo ti oduzet na period od 20 minuta ". Sad razmisli pa skontaj isplati li se griješit !?
Za pojedine srbe sve je propaganda osim zločina koji su navodno počinjeni nad njima tokom ovog rata ali i II svjetskog. Ko vjeruje da je baš u jasenovcu toliko srba ubijeno možda je i to srpska propaganda da budu narod koji se pita u jugi..
I rekao nam je Rajs:
"Čujte Srbi: Čuvajte se Sebe"
U BOSNI JE BILO BOSNJAKA PRIJE VAS A BITI CE IH I POLSIJE VAS
Cedo to bi ti volio kopilane ali nije tako
@hercegovac92 i chedo. Bosna je drzava medjuanrodno priznata, a vas to boli i izjeda vas i izjedat ce vas aBd dok ste zivi. Ne mozete podnijeti da vi niste autohtoni u ovoj zemlji. Naklanjate se drzavama koje vas zapravo i ne zele.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Posto cijeli Genocidni Entitet takozvani RS zna da je RTRS pod direktivom Diktatora sadasnjeg Milokrada Dodika, onda i ova emisija o Tuzlanskoj koloni je znak da gradjani Genocidnog Entiteta znaju za koga treba glasati. Ovo je samo predizborna patka SNSD-a ali i bolna cinjenica Bosnjacima da imamo veoma, veoma nesposobne politicare koji se boje svoje sjene. Halilovic zna kako sa njima a zna i Dudak
Srpska posla, na lazima im se cijela historija temelji. Jedini narod koji svoje poraze slavi kao pobjede. PU
Prosto da čovjek ne povjeruje kakvih sve ljudi ima,čisti šljam,5 g0vnara negiraju dokazan zločin u Tuzli,onaj brkajlija pobjegao u Bgd,ON je bio komandant artiljerije koja je ubijala narod daleko izvan borbenih dejstava.
kazniti nego sta !
obavezno..kazi koliko i daj ziro racun
iznos koliko sljeduje a novac dati zrtvama poplava u rs .
Naravno, sve pred izbore xD. Ne mogu stvarno vise emotivno reagovati (barem ne ljutito) na ove njihove nebuloze, jer je i Bogu i narodu jasno da ovo veze sa pamecu nema, ali ima kojekakvih ovaca koje se loze na ovo i to se za njih pravi.
Ma samo lagano ovaj put 10000 km sledeci put 20000 i tako dok ne bankrotiraju
ISTINA.....to je ono sto kazete vi muslimani.........oprostite gospodo nisam vas odmah prepoznao........
Ovaj ni mi tebe nismo prepoznali, sta rece onaj vas veliki srbin "Mi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja" Dovidjena prijatno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja i? Nista novo od Genocidne srpske. Znamo mi sta je bilo, kako i ko je kriv. Oni mogu koliko god hoce negirati, svi cemo mi stati pred Boga. Eh tu ce biti svasta.
govna vlaska,srbi u bosni su rumunski cigani vlasi,ne bi dzabe planina nosila ime romanija,
ovu dvojicu je poprska kacavenda svetom spermicom
to je doDickova televizija , sjecam se da je jednom na poluvremenu zamjenio komentatora koji je vodio utakmicu srbije jer je spomenu reprezentaciju bosne u prvom pol.