Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa kakvom bagrom mi moramo živjeti. Ne znaš jesu li gori u miru ili ratu bili. Podjednako jedu govna. Šljam svih šljamova.
Samo da ih nema...
vi samo recite koliko vam treba....srbi su uvjek bili gospoda :))))
Ukidanje genocidne tvorevine pod hitno...
Zašto se Lagumdžija i SDP ne očituju ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
Koliko znam Vlada RS-a je odobrila sredstva za izgradnju Ferhadije.
Pa platili su dinamit i ljudima ruke, sta ce vise placati?
Onda ce morat platit odstetu za svih 800 dzamija koje su zlotvori srusili,al Bosnjaci svakako ne vole dzamije ,oni bi fabrike al da ne rade,da primaju hediju to je bolje...i naravno Bosnje su sekularisti i demokrate jer tako su im iz zapadne evrope preporucili,jer nemoze se klanjat i ici u evropsku uniju...tamo nesmijes spominjat boga...
Da li se ovo meni čini ili Islamska zajednica hoće da uzme kamatu od osnovnog iznosa odštete? Zar to nije suprotno propisima islama?
ne uzima islamska zajednica.....vec ceric,kavazovic,zukorlic...a to nije isto......znaci pravna lica nemogu ali to ne vazi za fizicka lica :)
Pa vi nevolite one koji se protive kamati,kazete to su vehabije..
Ne vjerujem jer ni Federacija ne izmiruje obaveze prema građanima RS iz Federacije ,čak odbija i da isplaćuje penzije onima kojima su radni vijek proveli u preduzećima u Federaciji.
www.supertd.com/nagradna/poen.php?korisnik=Memic SAMO KLIK NAGRADA IGRA ..hVALA
čisto sumnjam da će dželat donijeti odluku da plati kaznu za učinjeno nedjelo. to je kao da tražite od okorjelog lopova da sebe osudi za krađu.
imaju međunarodne institucije koje će natjerati. ovo sa zateznim kamatama mi je najbolji dio
u pravu si. evo u briselu se umoriše od pokušaja da natjeraju rs da plati odštetu. čak misle imati posebnu sjednicu po tom pitanju.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Pravda je dobiti Republiku sa 26% 95'.
Nema od toga nista.To nije u interesu vladajucih guzonja,tako da nema ko ni natjerati na placanje.
pravda ce biti.zadovoljena, samo je pitanje vremena...