Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo na slici su platani, glupsonijado od klixtorisa
to vas bog kaznjava zato sto ste ubi.jali nevine ljude, tako vam i treba!! SRBI DISMR!!!
Hahaha kaze srbin izmisljate istoriju i nicim izazvan stavi linkove na wikipediju. Pametnom dosta... Cudo cobani nisu isjekli i ovo malo drva, da imaju za potpaliti. Malo istorije Osnovao je Hrvoje Vukcic Hrvatinic kao Vrbaski grad, a razvio Fedhad pasa Sokolovic kao Banjaluku. Srbi nisu etnicka odrednica, vec klasna, kmetovi. Pa su tako postojali i servi u Francuskoj, servi u Engleskoj, servi u Bosni, servi u Raskoj, servi u Hrvatskoj, itd itd.
svi pravi s.rbi su p.oginuli na k.osovu, ostali su turska k.opilad
@Zivko Josilo Ne smrdi grad ŠEHER Banja Luka, već njegovi stanovnici genocidaši! Nemoj više da si negativno spomenuo nekadašnji VEĆINSKO BOŠNJAČKIM STANOVNIŠTVOM NASELJENI ŠEHER!!! BIT\' ĆE BANJA LUKA (OPET) TURSKA MAHALA!
Pogrijesio si Yildirime....ti si polutan (no nista strasno u tom, kako sam kazes)...sjeti se da su vase prababe primale od Turaka. Btw, patetican si. Mozda si rodom iz BL, ali znamo svi da si tu samo zahvaljujuci muskim ti precima, Turcima!
Da, Dalmacija je bila do Save, ALI I DO ALBANIJE!!!!!!!!!!!
Steta :(
hahaha, pa zar mislis da me je jedan pripadnik nize nacije moze izbaciti iz takta, da me izbaci iz takta sa jednom te istom pricom koja nije ni u pola tacna, ja znam istinu, a znas li je ti ????
Bojane, vidi se da volis da ti se radi oko cmara! Sigurno si bio sa Kacavendom u \'\'bliskim\'\' odnosima!
Видим да сам те избацио из такта, што би рекли у народу дирнуо сам живац. Па нисам ти ја крив што си полутан, није то ни толико страшно немој сад и ти драмити као да је смак свијета. Људи смо, договорићемо се, битно је само да обећаш да више никад нећеш њушкати туђи чмар, а остало ћемо лако.
Bojane, svaka cast, branis nase interese i dobro se nosis sa Turcima. Hrvat iz BL
Pa ono inace drvece se podrezuje uvijek, ali ajde ti lojavom mamlazu objasni nesto, prirodni delikventi.
He,he..\'\'.studentska brigada\'\'.... jesu li to one pichkice sto su se same predavale Atifovim herojima....he,he....junaci
Banja Luka je postala prava selendra. Krkani su je nastanili.
haha, zalim te, treba ti pola sata da formulises par recenica, a i to ni na sta ne lici, pocnes sa nekim brojkama, pa sa skolom, pa neko tu nekog zeza, haha, poprilicno si glup, pravi Srbin, samo da znas moj je djed 42 dobijao novac sto je takve kao ti ucio ispravnim stvarima, a znamo kako se srbi uce pamet, maljem !!!
znate li sto Serbulje kao ovaj Bojan ( vidi ga potpisuje se ku.r.v.in sin latinicom-izdao je pradedovsku veru ! :)) ) puno serru na ovom portalu a malo pissaju !? jer nemaju bubrege ......