Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potpisom SDP cijeli jedan narod, Bosnjacki je izgubio pravo glasa u RS. Tako je na stotine hiljada ljudi brisano iz evidencije i fakticki je podrzano etnicko ciscenje RS. Sada opet trojkasi nam nude gutanje zaba, da bi nas jos vise etnicki podjelili a svi znamo da je to mimo zakona u EU. Ovakvi nemozemo nigdje biti primljeni, samo idemo cilju dalje podjele BiH. Zapravo idemo ostvarenju "NON_PAPER" koji je izasao prije godinu dana.
znas ti dobro na sta ja mislim , na "zakon o prebivalistvu", koji je sdp potpisao da bi zlatko lagumdzija bio ministar vanjski poslova.
Njiva je ponovo kazao da bismo dobili pregovorački status valja nam naći KOMPROMIS. A znate li šta u njegovoj percepciji znači KOMPROMIS? To znači srušiti USTAV pa ako treba i Dejtonski sporazum. Jer Trojkaši su u svojim blentavim glavurdama zamislili da kad Bošnji daš Pregovarački status, Bošnjo će ćutke prihvatiti i svoju Gazu.
**bo vas vise izborni zakon.
idite više u PM
Debili
Lahko je Albancima oni imaju jedno Kurtija a mi imamo tri k**ca bez m*da.
Kad će se pokrenuti proces: LAŽNI DOKTORAT DR ČOVIĆA??? Legendarni pof. dr. Behdžo Mesihović već nekoliko puta se oglašavao da Čović na magistarskom studiju u Mostaru nikada nije polagao matematiku kod njega (a on je na faxu bio jedini matematičar). Zašto se Hadžifejk i Šćepo ne uključe u kampanju za oduzimanje lažnog doktorata Čoviću po istoj matrici kao i Sebiji. Ah da, nisu od USAID-a dobili lovu za to.
GLEDAJ NJIVE I NJEGOVE NJUŠKE. NEDAVNO JE KAZAO IDEMO U NOVE PREGOVORE MORAMO POSTIĆI NEKI KOMPROMIS. ZA OTPADNIKE, IZDAJNIKE, GNJIDE, SKOTOVE TROJKAŠE DOBIVANJE PREGOV. EU STATUSA JE PRIVILEGIJA SAMO ZA BOŠNJAKE, A KAZNA ZA SH. FASHISTICKE PARTNERE - PA ZATO BOŠNJACI MORAJU ŽRTVOVATI I ONO MALO ŠTO SU DOBILI U DEJTONU. DAKLE 3-KA BAGRA ĆE ZA 1 G. UNIŠTITI SVE PLODOVE SKUPE KRVI BORACA AR. BIH.
Šta zapravo hoće "Bjelokapi" fashista? On hoće da Croatići sami sebe biraju, a da istovremeno mogu birati i Bošnjacima Bošnjake. Pa taj aparthejd nema čak ni veći fashista u Izraelu Netanjahu. 2 miliona Arapa unatar Izraela imaju istu težinu glasa kao i Jevreji. Mi ćemo poslije Trojkaših izroda doći u poziciju Da će Čović i Dodik na daljinski postavljati vlasti u Sarajevu, a mi će kod njih u njihovim atarima imati "0" pristupa.
RAZUMIJEVAM JA DA TROJKAŠKA STRANAČKA BOLUMENTA MOŽE SVE IZDAJE PROGUTATI ZARAD KOMADIĆA KOMODITETA VLASTI. ALI MI NIJE JASNO KAKO NEKADAŠNJE VELIKE PATRIOTE KEMO ADEMOVIĆ I ZUKAN HELEZ PRELAZE PREKO NE RASPRODAJE NEGO POKLANJANJA DRŽAVNIH INSTITUCIJA I URUŠAVANJA SAMOG DEJTONA. KEMO I ZUKANE ILI SE SAD SUPROSTAVITE SVOJIM ČELNICIMA - RUŠITELJIMA BIH ILI ĆETE TRAJNO U HISTORIJI BITI UPISANI CRNIM SLOVIMA ZAJEDNO SA IZDAJNICIMA 3-KAŠIMA DA STE DOHAKALI BOSNI.
Ovosve smislja ona spicasta sto sjedi do njega! Novo lice a opasna do bola!
Ne znam zašto išta uopće vjerovati nekome ko u startu laže da je bosanski Hrvat? Zna se dobro ko je Dragan Čović, ko ga je "odgojio" i za koga radi još od '88...okružuo se mafijom koja to toleriše jer im donosi dobit i prave mu naizgled "hrvatsko okruženje" ali on je bio i ostso beogradski agent sa zadatkom podrške tkz."srpskom svetu" i rasturanju bosanskih Hrvata.
Ne pristati na ove ucjene! Ako hoće blokade, dobiće ih!
Dokazani proleter i komunista
a šta kažu ovi iz ohr-a sa Schmidt-om na čelu dali je to plan Plenković legitimni