Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ga placam 1 km po novoj cjeni
Zakon, olosu, sljamu ljudski. Stidim se sto pripadas mom narodu. Neka te cuje \"onaj gore\", bolje nisi ni zasluzio. Zalosno je samo sto grehe takvih placaju bliznji ali nevini. Sto rece Venti, hleb nasusni zaista svako jede. Eto, nazalost i ti. A ove sprdnje iz federacije su smesne, kao da je kod vas bolje. Kao sto nije ni na celom Balkanu.
Naj veca proizvodnja psenice je u Semberiji i u Posavini, znaci u R Srpskoj..poskupljenjem dobija Srpski seljak,,,,,a vi u Federaciji ima to sve doooobro da platite....nema vise Turskih pita od Srpskoga bijelog zita
Ma nek` vala poskupi i u RS i u Federaciji, svak´ ga je i jeo
e moj Milorade, i pekari protiv tebe...
Opet po srbskoj nejaci...ovo je muslimanskovatikanskaarapskapapska zavera protiv srbske nejaci ...... :))
Ma ima trave.....sta vas briga !!!!!
Sta nam ovo rade,moj milorOde? DrOgii MilorOde !