"Pozitivna priča u BiH"
0
HKD "Napredak" priredio prijem za novinare
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prof. Franjo Topić je umišljen u svoju lažnu veličinu i sposobnost, on nije ni za popa a kamoli za nešto drugo. Bosno moja žalim za tobom i s takvima i sličnima poput Topića i Čovića nema perspektive i napretka u Bosni.
Zamijenite ga ako ne valja. Ili se ogradite od njegovog Napredka i osnujete Pravi pravi Napredak sa sjedištem u stolnom brigu.
Svaka Topićeva izjava je jadna, bijedna, jeftina i prazna i to opet nažalost prolazi u napaćenoj i poniženoj Bosni.
Hrvat sam iz Bosne točnije Sarajeva i nije mi nimalo žao što sam otišao živjeti u Švedsku. U Sarajevu je puno toga jadno i bijedno pa nažalost i Napredak.
Ovih Neatentičnih više nego Autentičnih?!?
Čestitam HKD Napredak na svim recimo uspjesima a posebno njegovom doživotnom predsjedniku prof. Franji Topiću, malo je društava, država i zajednica s doživotnim predsjednicima poput Napretka. Sretno.
MUSLIMANI IZ DIJASPORE republika srpska je svaki dan sve jaca i jaca a vi samo pricate o DZEKI
@englez od hercgovine; ti ces dobiti svecanu trenerku i srebrni lanac da ga okacis oko kockaste glave kao pocasni gost.
Bezvezno sijelo uglavnom kvazi-intelektualaca predvodjenih kvazi-intelektualcom Topicem. Bas bi bilo zanimljivo vidjeti jeli i Topic primio paketic islamskih para (poput Mesica) da ne \"talasa\"...
Daleko od toga da Cova valja ali ne znam od kud ovom Topicu hrabrosti da jos drzi ono H u imenu ? On i onakvi su sve osim Hrvati.
Znači ni Franjo vam ne valja, e neka vam je čova dobar i zlatan. Doći će vam Čović i Ljubić glave!!!
@bosanceros Glup si koliko si težak. Nadam se da tvoj papanluk i ograničenost nije prelazna.
msuslimani , jeli DZEKO dao gol .. klanjate se kaq mancesteru umjesto ka cabi ?
@MrMaliJoe Ma kakvi drug i Franjo je mali Hrvat u odnosu na Čovu njegove bandite!
Franjo za predsjednika, nadam se da će zapadno hercegovački kalup prihvatiti taj legitimitet