Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sto je izdajnik svog naroda ????? haj ba ne seri dok voz stoji....bolid!
Aj, ba Vladimire ne supljiraj... Ti si dezurni muslimanski pisac kao i Vesovic, i iz *upka Harisovog vire ti samo prsti od noga kao i Dzaferu Komsicu.. Ti si izdajnik svog naroda, gnjida obicna a kao knjizevnik ravan si Abdulahu sidranu covjeku patuljaste inteligencije koji se dobro napije i pise budalastine...
Studente na ulice ! Pa nek stane neko preed njih ! Od boraca nema nista!
Ako sada Inzko prešuti posljednji Dodikov istup sasvim nam je jasno da nas je međunarodna zajednica žrtvovala kao državu i da ustvari, dajući potporu Dodiku, daju potporu uništenju države BiH, smatra Gojer. SVAKA CAST !!!!!
ljudi ko pjeva zlo ne misli
Svaka čast gospodinu Gojeru. Ali me zanima zašto i ostali stvari ne nazovu pravim imenom?
bravo gospodine gojer-u. svaka vam cast. da je samo vise intelektualaca u nasoj drzavi..