Komentari (300)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce bolan radari promijeniti? Rastoder je imao 54 prekrsaja prije nego je ubio zenu! Poplati kazne, vozi bez vozacke, plati i to. Problem je sto si ti korumpiran i citav policijski vrh. Pa kad god babin sin ubije nekog, razvuce se istraga na tri godine i na kraju nista. Izvuce ga babin jaran i boli ga neka stvar.
Da razjasnimo. Ovo nije saobraćajna nesreća. Ovo je ubistvo s predumišljajem.
Ovo nije ni sa predumišljajem nego PLANIRANO, ZNA DA SU PJEŠACI DOK PROLAZI KROZ CRVNO na prelazu i zato i ima crveno. VOzio je bar 160 KM/H a pri toj brzini je poznato da pucaju prilikom udara u pješaka SVI unutrašnji organa, radi čega slijedi smrt za 24 sata ! Kkao je i bilo ! Kad neko može ubiti tupim predmetom što ne bi ubio autom ! TRIDESET godina za dva planirana ubistva pa neće više niko.
Evo vam rjesenje papci nesposobni: 1. UVEDITE TEHNICKI PREGLED NAPOKON U OVU DRZAVU (60% auta ce biti uklonjeno sa ulica) 2. ZATIM UVEDITE OGRANICENJE 40 U CIJELOM GRADU.
Problem je u tuzilastvu, zakonu i malim kaznama za krivicna djela. Da ovaj majmun dobije min 2x20 = 40 godina, zapitali bi se trkaci koliko ce paziti ubuduce. Auto je kao oruzje, ubio si nekoga. Radari su donri ali ne rjesavaju problem tako donro, kao prvo navedeno.
pola kamera u gradu neradi. Kamera kod kampusa nije ukljucena!
Ostavku podnesi MARVO LAŽOVSKA NESPOSOBNA I KORUMPIRANA !!! Nikakv pomak za pola mandata nisi napravio samo spinujes prebacujes na druge ili najavljujes kako ces nesto od sutra od sljedece godine do 2020...dok ti glavni grad za koji si TI ODGOVORAN vodee nemaaa ti se slikaš po SFF i komuniciras na facebooku samo sa onima koje prihvatis za prijatelje licemjeru jedan pateticni .Dosta te je više skini se narodu sa grbače i idu u Rogaticu prodavat maglu tamo pripadas
Ovaj esdeaš je očit primjer kako da se od vrhunskog košarkaša postane šup*k.
@ludikure i to što kažeš, valjda bio najvisočiji, pa ga odmah stavili na rang najboljeg
sa'će heftu policija na svim raskrsnicama u "punoj opremi" k'o da je rat...8 dan k'o da se nista nije desilo policija se vraca uobicajenim radnjama kladionice,kaHvici,i drincanje u autima, a plata i radni staz idu...ku'Š na svijet ljepse
http://imgur.com/a/ffWPm
@Mahalac znam da to imamo i znam da to nemamo!!! Zato bi to trebali IMATI!!!
Samo dvije mjere mogu ovo riješiti 1.uvesti policiju u civilu, npr. policajac i policajka u Golfu 2 ponude mito policajcu i čim opipa 10KM ili ih je zatražio, odmah mu otkaz na licu mjesta dati 2.policija u civilu se voza u Golfu gradom i ko god napravi prekršaj, npr. pretjecanje preko pune ili brza vožnja, kazniti ga s 500 KM, ponovljeni prekršaj 2000KM,a trći put 5000KM,vidili bi ne bi niko preko 40 vozio!! Ovo, glefanje vozačke, aparara za gašenje nema nikakva smisla!!!
Ovo prvo se zove "UNUTRASNJA KONTROLA" sve policije svijeta to imaju kod nas nisam siguran Ovo drugo imas i kod nas ali nista ne rade tj. DRINCAJU PO PARKINZIMA
A sta si do sad radio medjede
Lik koji radi mediski spinin zadnjih 6 mjeseci samo da se zabavimo oko trivijalnim stvarima i da ne obracam paznju kako nas pred nosom kradu..Lik koji je hladno izjavio da su jedini hejjj JEDINI problemi u kantonu redukcija vode (koju sredi pred sff jbg treba ispasti dasa tih 7 dana) i psi lutalice,a sve stalo imaju pod kontrolom i nijevrijedno spominjanj..i sad se kao ocekuje da ubleha ima sta konkretno da uradi...pa on samo zna jasati po fb i placati za clanke u svoju korists...slika SAD
Daj vise sklanjajte ovog bilmeza sto se uvalio i unistio sve sto se unistit moze. Nek dokaze odakle mu kuca na Poljinama.. Od kosarke sigurno nije..
i tebe je vala dosta samo meljes u prazno
Koja sigurnost, dadni policajcu 10 KM, možeš napušen s litrom loze 120 na sat voziti u sred grada!!!Sad će fol neki akcioni planovi i agende, ma niđe veze!!!! A inače, dobro bi bilo da patrole policije, ponekad izvire glavu iz kladionica, da vide šta se na ulici dešava!!! Jadan ovaj narod!!!
joj ovog SDA ublehaša, pa on i njegova stranka su ovo sve proizvele, još uvijek se brinu o stolicama za svoje guzove a ne o životima,
HOCE LI TUZETELJICA PODNIJETI IZVJESTAJ I O RASTODERU? KAKO VI SPAVATE NAVECER?
HALO- OSTAVKE ??????