Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima novca na vašim računima počev od svih lokalnih moćnika pa nadalje što ste nakupili svih ovih godina i pokupovali nekretnine na sve strane, sada se pokažite ''GOSPODO''
Bitno je da Umihanić radi na fakultetu( jer on je ekspert) i slični njemu, u vladi i ima pekaru, za takve likove ima para.... za vas uvijek ima para, FUJ!
po kojem osnovu vi sebi isplaćujete plate,bagro jedna,a nemožete radnicima isplatiti jednokratnu pomoć........objasnite ljudima...kako fabrike mogu raditi,a da ne plaćate radnike...zato što vi pokupite sve,a njima nema za plate.......kakve ste to lopovske zakone usvojili...sve što fabrika zaradi ide vama u buđet,a toliko ste napucali plate,da vama ni to pokriti nemože
Koga lažu da ima para!? Uzimaju iz jednog dijela krpe gdje im treba, pa tu onda vraćaju dižući kredite od MMF-a. Realno situacija je bezizlazna, do promjena može doći samo još jednim februarom, ali da se istraje da se smjeni kompletna vlast, ne samo krupnije ribe nego i oni sitni u skuštinama itd. Dzaba nama stručna vlast kad nema podršku političkih partija. Nama treba jedna nova partija, radničke klase koja će voditi ovu državu!
Radnička klasa u BiH je sazrela da osnuje Radničku partiju i sama odlučuje o svojoj sudbini. Radnicima nisu potrebne građanske i vjerske političke stranke sda, sdp, sbb, df i druge.
Sutra u Orašju održati Osnivačku skupštinu, usvojiti statut improgramske ciljeve te izabrati organe Radničke partije. U suprotnom vlast će osnovati svoju RP koja neće raditi u interesu radnika. Biće te najbrojnija politička stranka u BiH sa preko 2 miliona članova (nezaposleni radnici i njihove porodice) i predstavljat će budućnost za narod BiH.
Ovo je istorijska prilika da radnici odlučuju o svojoj sudbini i budućnosti svoje djece ili da prose i vječno traže milostinju. Nema razgovora sa vlastima nego samo organizovanje u političku partiju. Halalite im crkavicu koju vam nude.
..............nema zakonskog okvira za isplatu zarađenog............baš zanimljivo, sebi redovno isplačuju........po zakonu............
.......koji.........jeli da se radnicima ne isplačuje.......ili neradnicima isplačuje......