Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Devedeset četvrte anketa na ulicama ratnog Sarajeva. Reporter pita starijeg prolaznika: "Šta imate da poručite Butrosu Butrosu Galiju? Sarajlija odgovara: "Da mu je*em, je*em mamicu.
Vrijeme ce pokazati, da nas prave budalama vec hiljadama godina...
A ironija je što već hiljadama godina ne kontamo da nas prave budalama. Ili kontamo al' nemamo "cajones" da išta uradimo po tom pitanju.
gtdje si sada gali butros đetićima ljudska prava da zaštitiš jutros
Gali Butros drekn'o jutros
Pogrešno tumačenje svega i svačega kod Bošnjaka. UN i međunarodna zajednica su bili najbolja strana u tom konfliktu. Hvala ti Butrosu, RIP.
Joj vrijeme će pokazati......vam mater više sa ovom izlizanom frazom...
Uvaženi profesor je znao da je na sceni pokušaj uništavanja jednog cijelog naroda tj. bosanskih Muslimana od strane terorističkog pokreta koi sebe naziva bošnjacima.
Imao je supacku ulogu kao i vecina ostalih UN lidera.
UN je za sve kriva dopistiti u sred evrope balkanskim cobanima da silu zajebavaju i vezu un vojnike da nebudu bombardovani evropa i svijet nezaboravlja
Gori u paklu stari prdonjo.
neka je i nazivio se stari lopov
Imo istu ulogu ko Alija Izetbegović, Radovan Karadžić i Mate Boban. A mi bili statisti i topovsko meso u njihovoj predstavi
On je po nacionalnosti Kopt iz Egipta a i njegovom narudu u Egiptu sljedi istrebljenje u buducnosti.
Kopti su autohtoni narod Egipta. Oni su stari Egipćani. Ali zadesi ih zla sudbina da ih u svojoj ekspanziji okupiraju Arapi-muslimani. Pa im sada prijeti i fizičko istrebljenje sa njihovih vjekovnih ognjišta. A ti to priželjkuješ?! Žalosno!
Stoka jedna odvratna je on.