Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Banovici Nema dalje hahahahahhahahaa
Sve sami vjernici, a 98% ljudi nikada nije procitalo Kuran ni Bibliju.
sta ima sudija, nisam te prepoznao. eto nek ti znas
jao jao papanluka
crkni
Ovaj zadnji sto likovi došli šmekat mace, hahaha. kakav iftar, a vidim i neki harmonikaši su tu..fali još samo Selma Bajrami za pravi bošnjački iftar...
Nepotism ali bas Fino izgleda. Lijep gest.
Prije deset godina, postilo je jako malo ljudi, a sada je to postala neka vrsta epidemije.. Podsjećate me na vrijeme SFRJ, kada su svi bili veliki komunisti, pa okrenuše list preko noći.. Jel' to sada postala sramota nepostiti? Vidjeće vas neko ako jedete ili pijete, pa ćete ispasti loši? Ili šef posti, pa i oni ispod treba da poste da se ne zamjere? Protjeraćete i ovo malo nemuslimana što je ostalo, koji vam daju kredibilitet za priču koju plasirate Evropi, a vi forsirajte..
Za vremena komunizma oni koji su isli u dzamije i crkve su bili iskreni vijernici..ovo sad je samo turbofolk..naprdjivanje
@ngel da ti imas kulture i postovanja onda bi postovala da nije svakom ramazan i da se ne mora tebi niko prilagodjavati..
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Banovici se spremaju da preuzmu drzavu :D i onako su u centrali SDA unijeli nemir :P
Gospodski. :) Lajk za Banoviće.
Sala je za ljude...... ,poziv na mobitel uoci ramazana....poslusajte..! https://www.youtube.com/watch?v=E-q0jVT3-WI