Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzla je prorestovala za Ukrajinu, za Palestinu... Svaka čast! Samo još kad bi izašli i za Bosnu i za sebe, bilo bi pošteno.
Sve je ovo super i to podržavam ali se pitam, kada ćemo mi ovako izađi na proteste i rješavati svoje problem. Nismo mi daleko od Palestine
Okupite se nekad i kada treba vlastitom narodu, a ne kad treba slati beskorisnu uzaludnu podrsku.
Bravo za Tuzlu i Tuzlanski kanton.
Tako su i oni za nas izlazili na ulice 90-tih... Ccc. Bošnjo zadržava titulu najgljupljeg...
Niko od prisutnih besposlicara i dusebriznika nije slova niti rekao niti napisao protiv hamasa koji je saucesnik u unistenju naroda Palestine.Dupli arsini level beskonacnost.
Ovakvi protesti nam trebaju i za stanje u drzavi jos malo kako je krenulo bit ce nam isto kao Palestincima ako se ne probudimo!!!!
U BiH od 3 naroda jedini se mosnjaci nisu pomirili a htjeli bi neakvu funkcionalnu drzavu odnosno da oni budu vecina a nesmiju dalje od doboja i vrapcica ,pripada imnekih 23 posto rezervata a mozda i manje u budicnosti hehe
Bojkotirati sve cionističke proizvode,jedino to možemo.
Razumijem podršku obicnom jadnom narodu, nijedan civil nije zaslužio ovaj užas. Ali evo pitanje za sve stručnjake komentatore, je li ok podržavati Hamas u tome što rade?
Stav Tuzle kao simbola antifasizma i suzivota je i vise nego bitan. Svaka cast svima koji su izasli.
Zašto ne izađete na proteste protiv Erdogana?Koliko Kurda je dosad pobio?
Ne podržavate vi Palestince što ih volite nego što mrzite Jevreje. Pitao bih svakoga od vas šta bi koljenima prenosili svojoj djeci da vas sve žive rasle iz Bosne. Zar ne bi bilo "Dogodine u Sarajevu"? E pa, "Dogodine u Jerusalimu".
Grozim se i ja od antisemitskih komentara, mnogi Jevreji na kraju krajeva i podrzavaju Palestince. Ipak, jasno i glasno treba govoriti o teroru koji trpe gradjani Palestine i to u svojoj zemlji.
Šta je sa kurdske djece, šta je sa sirijske djece, šta je sa iračke djece, šta je sa iranskih žena. Šta je sa naših gladnih i potlačenih ljudi. Šta je sa našeg licemjerstva
FREE PALESTINE 🇵🇸🇵🇸🇵🇸
JEDNO VELIKO HVALA SVIMA KOJI SU IZAŠLI DA PODRŽE PALESTINSKI NAROD KOJI PROLAZI KROZ PAKAO GENOCIDA. ZADNJI JE ČAS DA SE NEŠTO URADI I POMOGNE LJUDIMA U GAZI. SVI VIDE DA SU IZRAELASKI CIONISTI SU GORI OD NACISTA.
SAD, Njemačka, Velika Britanija, Francuska su svjetski policajci. Dovode na vlast koga hoće i uništavaju koga hoće. Nema više nezavisnosti i suverenosti niti jedne zemlje. Ko se istrgne iz začaranog kruga kredita, servilnosti i podilaženja, unište ga sankcijama, zabranom izvoza...Misije "mira" po svijetu veoma koštaju, a države koje se čuvaju to vraćaju prirodnim bogatstvima, odlaganjem smeća ili na neki drugi način, ali nikad novcem
Istok podržava Palestince, zapad Izrael. A da sutra Srbija krene u oslobađanje Kosova svi bi listom kmečali protiv Srbije
Izrael, ne oslobađa, nego okupira tuđu teritoriju. To je bitna razlika