Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
takvim ubicama kad ih pronadzu treba dozivotnu dat ili pustit sinovima da i oni njega ubiiju
........ne treba nikoga ubijati......nakon što ih i ako ih pronađu, treba nedvojbeno utvrditi motive ubojstva i onda ih u sudskom postupku osuditi na prave kazne..........
Šerijat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zasto rokaju ove privrednike koji ljudima daju posao a toliki izbor politicara koji nas lagano guse?
pa politicari narucuju a njima i jest cilj rušenje drzave...
Sta jedan covjek moze uradit drugom covjeku da bi zaradio da ga ubije, pa ubio je necijeg sina, oca, brata, amidju itd....jadna je njegova porodica kad se mora uzdati u istragu nase policije.
POKOJ MU DUSI A NJEGOVOJ FAMILIJI DUBOK SMIRAJ
Nadam se da ce ove cobane pronaci,i odrediti im postenu kaznu.Ako se krivci ne pronadju,to je povod za sljedece ubistvo.Ovi cobani sto su ga ubili,ne doprinose drzavi nista,a Jozo i njegove firme godinama guraju gospodarsto Bosne i Hecegovine.
Bit će interesantno vidjeti šta će policija riješiti u prva 24 sata.
To pretpostavljam i ja. Al, lijepo je prvo pristojno postaviti pitanje.
Nadam se da ce ubicu brzo pronaci.
hahaha citav dan vjest o ovom kriminalnom smradu, a sto je najgore sto ne pisu da ga je rokno bosanski katolik, jer znamo da su hrvati pocinili zlocin protiv bosanskih katolika.
za tebe je straitjacket !
Zaista tragicno, neka mu je lahka zemlja, porodici iskrena sucut a odgovorne sto prije pronaci.
Kažu da mještani razmišljaju o iseljenju jer je navodno pokojni Jozo ubijen u po bijela dana sa 4 hitca (izvor: Jutarnji list) S namjerom ili ne, rezultat je da ljudi razmišljaju o iseljenju, a da li to nekome u Bosni odgovara - ne znam.
Pa reko je gore u navedenom komentaru dotični Ivo kome odgovara
nadam se da ovaj slučaj neće završiti kao slučaj ubistva joze leutara. Tko je ubio Jozu Leutara i 8 povratnika u travniku tih godina, vjerojatno je i naručio ubistvo, opet slučajnosti, joze kafadara. Ne vjerujem da ih je ubila mafija, ubila ih je politika !
Ko će ljude zaštititi ? "Država BIH" očigledno neće ili ne može, vjerojatno ne želi . Politički predstavnici Hrvata u federaciji doje srtručak (kitu) i boli ih ona stvar, jer rade za Bakira i oduvijek su radili za njega. Šta preostaje ljudima nego da internacionaliziraju problem i traže međunarodnu zaštitu. BIH očito nije u stanju da zaštiti vlastite građane. Dosta je bilo ubijanja Hrvata po Bosni, kako se kome ćefne !
nema većih izdajnika od halal stranke prava.
Nek mu dragi Alah podari dzenet .
Bavio se sigurno necim mutnim, tesko da bi neko narucio ubistvo dobrotvora.
Ćim se to bavio? Ako šta znaš, podijeli s nama i s policijom!
A ako se nije ničim mutnim bavio, sigurno se češljao u pogrešnu stranu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ctrl_alt... javi seeeeeee
Zlocince kazniti smrtnom kaznom